מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי יתר שחלתי - כמה זמן?יעל14/07/2013
בחודש שעבר טיפלתי לראשונה עם איקקלומין – קיבלתי מינון של 2 כדורים ביום לחמישה ימים. הדבר הוביל לגירוי יתר שחלתי " שחלות בגודל של 70-100 מ"מ ו 9 ציסטות. לאחר שקיבלתי מחזור נותרו 6 ציסטות. קיבלתי גלולות למניעת היריון (גינרה) ונאמר לי לנוח.
היום – 14 יום מתחילת הגלולות וכמעט חודש מאז תחילת הגירוי יתר שחלתי – בבדיקת אולטראסאונד ניראו שחלות בגודל 50 ס"מ – בשחלה ימנית מספר ציסטות (שחלקן התחברו) בדוגלס ובשחלה השמאלית ציסטה אחת בגודל 39 מ"מ.
מה זה אומר? אני מבינה שחלק מהציסטות נספג בגוף...וגודל השחלות פחת... אך מה הצפי בכזה מצב? כלומר- כמה זמן עוד צפוי עד שהמצב הזה יחלוף? מתי אוכל לחזור לטיפול פוריות (אני כבר בת 30).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר שחלתי - כמה זמן? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/07/2013המשך הטיפול עם הגלולה עשוי לאזן את המצב תוך זמן קצר-סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה בנוגע לגלולה
יעל14/07/2013תודה על תשובתך.
האם אתה מתכוון להמשך טיפול עם הגלולה- כלומר להשלים ל21 ימים (חפיסה)? או שאצטרך כנראה להמשיך טיפול עם הגלולה לעוד חודש לאחר מכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה בנוגע לגלולה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/07/2013כן בהחלט להמשיך טיפול עם הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי...
יעל16/07/2013לא הבנתי ראת כוונתך.... האם לדעתך אצטרך להמשיך עם הגלולה למניעת היריון עוד חודש לאחר סיום החפיסה הנוכחית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מודאגת מאד אשמח לתשובה
יעל17/07/2013אם בדיקת אולטראסאונד מיום ראשון האחרון (לפני 3 ימים) הראהתה שחלות בגודל 50 מ"מ - בצד ימין מספר ציסטות מחוברות (הגדולות בגודל 22-24 מ"מ) ובצד שמאל ציסטה בגודל 39 מ"מ במרכז השחלה.... ביום שבת הקרוב אני אמורה לסיים את חפיסת גלולות הגינרה...
האם סביר שמבצבי אצטרך להמשיך טיפול עם הגלולות גינרה?
מאד הייתי רוצה להתחיל טיפול פוריות נוסף.... ואני קצת מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קצת מודאגת מאד אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/07/2013להמשיך עוד שבוע ולפי הצורך להמשיך עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)