מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה - אורגלוטראןאליס14/07/2013
שלום!
אני בת 34 ללא ילדים .אחרי טיפול ivf הראשון (הייתי מטופלת בגונל F)ותוצאות בדיקות היו בסדר Estradiol עלה יפה ופרוגסטרון היה נמוך ובמעקבי זקיקים היו זקיקים יפים ו5 בכל שחלה...רק שבשאיבה רב הזקיקים היו ריקים ורק הוציאו 3 ביציות ושלא הצליחו להפרות אותם...בדיקת זרע של בעלי תקינה.אני מתחילה טיפול שני ורופא נתן לי מיום ראשון של מחזור להזריק אורגלוטראן במשך 10 ימים ולהגיע אליו לבדיקת דם ואולטרסאונד....אני מאוד מודאגת ....שאלה שלי היא למה נתנו לי את התרופה הזאת....מה זה אומר...הרופא לא הסביר לי מה סיבה שטיפול כשל יותר נכון למה זקיקים היו רובם ריקים ולמה לא הייתה הפריה של שום ביצית למרות שהוא אמר אחרי שאיבה שביציות טובות....אולי אני שואלת יותר מידי אבל חוסר הבנה גורמת לי לדאגה רבה...אשמח מאוד אם תעזרו לי להבין....חשוב לציין שאף פעם לא נכנסתי להריון אבל בדיקות גניקולוגיות היו תקינות והסבירו לי שזה קשור לבעיות בריאותיות שלי יש לי שחמת כבד...וכרגע אני נמצאת בתהליך הפונדקאות כי אסור לי להיכנס להריון....אשמח לעזרתכם
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - אורגלוטראן - תגובה
פרופ` דוד בידר14/07/2013לא מכיר טיפול כזה שנותנים אורגלוטן מיום ראשון של וסת למשך 1;0 ימים.
היות ואין נתונים לגבי הפרופיל ההורמונלי ואיך עלו האסטרוגנים אי אפשר לתת תשובה מפורטת.
עצם השחמת היא בעיתית כי החומרים מתפרקים בכסד ככה שחסר נתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה-אורגלוטראן
אליס14/07/2013בהמשך לתשובתך-חודש לפני טיפול תוצאות של בדיקות:
TSH-0.89
PROLACTIN-170
TESTOSTERONE TOTAL-1.7
FSH URGENT-2.5
ESTRADIOL URGENT-319
LH-3.5
יומיים לפני הזרקת גונל F
ESTRADIOL BETA-60.60
PROGESTERON-0.28
3 ימים לפני שאיבה :
ESTRADIOL BETA-1400
PROGESTERON 0.82
רופא אמר שרירית מאוד עבה וזקיקים גדלו יפה .לא מבינה למה היה כישלון ונתנו לי אורגלוטראן...בכלל למה נותנים את התרופה בדרך כלל???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה-אורגלוטראן - תגובה
פרופ` דוד בידר15/07/2013באיזה ערכים רמות האסטרוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)