שאלה - אורגלוטראן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה - אורגלוטראן
    אליס
    14/07/2013

שלום!
    אני בת 34 ללא ילדים .אחרי טיפול ivf הראשון (הייתי מטופלת בגונל F)ותוצאות בדיקות היו בסדר Estradiol עלה יפה ופרוגסטרון היה נמוך ובמעקבי זקיקים היו זקיקים יפים ו5 בכל שחלה...רק שבשאיבה רב הזקיקים היו ריקים ורק הוציאו 3 ביציות ושלא הצליחו להפרות אותם...בדיקת זרע של בעלי תקינה.אני מתחילה טיפול שני ורופא נתן לי מיום ראשון של מחזור להזריק אורגלוטראן במשך 10 ימים ולהגיע אליו לבדיקת דם ואולטרסאונד....אני מאוד מודאגת ....שאלה שלי היא למה נתנו לי את התרופה הזאת....מה זה אומר...הרופא לא הסביר לי מה סיבה שטיפול כשל יותר נכון למה זקיקים היו רובם ריקים ולמה לא הייתה הפריה של שום ביצית למרות שהוא אמר אחרי שאיבה שביציות טובות....אולי אני שואלת יותר מידי אבל חוסר הבנה גורמת לי לדאגה רבה...אשמח מאוד אם תעזרו לי להבין....חשוב לציין שאף פעם לא נכנסתי להריון אבל בדיקות גניקולוגיות היו תקינות והסבירו לי שזה קשור לבעיות בריאותיות שלי יש לי שחמת כבד...וכרגע אני נמצאת בתהליך הפונדקאות כי אסור לי להיכנס להריון....אשמח לעזרתכם
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - אורגלוטראן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - אורגלוטראן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/07/2013

לא מכיר טיפול כזה שנותנים אורגלוטן מיום ראשון של וסת למשך 1;0 ימים.
    היות ואין נתונים לגבי הפרופיל ההורמונלי ואיך עלו האסטרוגנים אי אפשר לתת תשובה מפורטת.
    עצם השחמת היא בעיתית כי החומרים מתפרקים בכסד ככה שחסר נתונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה-אורגלוטראן

אליס
    14/07/2013

בהמשך לתשובתך-חודש לפני טיפול תוצאות של בדיקות:
    TSH-0.89
    PROLACTIN-170
    TESTOSTERONE TOTAL-1.7
    FSH URGENT-2.5
    ESTRADIOL URGENT-319
    LH-3.5
    יומיים לפני הזרקת גונל F
    ESTRADIOL BETA-60.60
    PROGESTERON-0.28
    3 ימים לפני שאיבה :
    ESTRADIOL BETA-1400
    PROGESTERON 0.82
    רופא אמר שרירית מאוד עבה וזקיקים גדלו יפה .לא מבינה למה היה כישלון ונתנו לי אורגלוטראן...בכלל למה נותנים את התרופה בדרך כלל???
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה-אורגלוטראן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/07/2013

באיזה ערכים רמות האסטרוגן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו