דימום אחרי ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי ביוץ
    דנה
    16/07/2013

שלום, ביום חמישי האחרון הייתי בצילום רחם,ביום למחרת בלילה,יום שישי,הזרקתי אוביטרל וביום ראשון הזרעה טבעית ללא הורמונים.היום,יום שלישי,יומיים אחרי ההזרעה הבחנתי במעט דימום בנרתיק. על מה זה יכול להעיד? זה שכיח? אני נורא מוטרדת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום אחרי ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום אחרי ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/07/2013

יתכן והדימום הוא בעקבות פציעה הנגרמת ע"י הקטטר במעבר דרך צוואר הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בתודה מראש

דנה
    17/07/2013

אחרי צילום הרחם, ביום חמישי שבוע שעבר, היה לי מעט דימום ואחרי שעה הפסיק. ביום ההזרעה,יום ראשון האחרון היה לי מעט מאוד דימום מיד אחרי ההזרעה והפסיק. אתמול בערב כמעט שבוע אחרי הצילום ויומיים אחרי ההזרעה,הבחנתי במס' טיפות בנרתיק והיום קצת הפרשה חומה. האם זה יכול להיות השתרשות או שזה מוקדם מידי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה בתודה מראש - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/07/2013

מוקדם מדי להשתרשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו