מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    רום
    16/07/2013

שלום רב,
    בת 38 בסבב טיפול שני.מונופור 187 כ5 ימים, אוביטרול והזרעה. כרגע 8 ימים לאחר הזרעה.
    אין בעיות זרע, רזרבה גבולית ולכן התחלתי בטיפול.
    בעברי 4 הריונות ללא טיפולים.
    שאלתי היא כזאת: ללא קשר לטיפולים שרק התחלתי בחודשיים האחרונים, מחזור סדיר כל 28 יום בול. אבל כל חודש כשבוע לפני המחזור יש לי דימומים קלים בעיקר בניגוב למשך מס' ימים ואז הפסקה של יומיים ואז מגיע היום ה 28 והמחזור הרגיל שגם הוא כשישיה ימים.
    מה גם שמאז שהתחלתי את הטיפולים ואני ביום השלישי למחזור עושה בדיקות דם וניתן לראות שזה אכן המחזור הרגיל.
    ממה יכול לנבוע הדימום של לפני המחזור? האם זה יכול להעיד על בעיה מסויימת שקשורה לאי הפריון שלי?

והאם היום אחרי 8 ימים בלבד מההזרעה התחיל דימום זה מעיד על אי הצלחת הטיפול שוב?

תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/07/2013

ישנן סיבות אורגניות וסיבות הורמונליות לדימום טרום מחזורי ,ואכן המקרה שלך מחייב התייחסות היות והתופעה יכולה להיות קשורה בקושי להכנס להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשאול

רום
    17/07/2013

שלום רב,
    תודה על תשובתך.
    בהמשך לתשובה ברצוני לשאול שאלה נוספת:
    עברתי צילום רחם שיצא תקין ובדיקות פרופיל הורמונלי שהיה תקין.
    איזה בדיקות נוספות היית ממליץ לי לעשות בנושא הדימום טרום מחזור? זה מופיע קבוע לפני מחזור כבר כמה שנים.
    והאם היום 8 ימים לאחר הזרעה והתחיל דימום כזה זה מעיד על הזרעה שניכשלה?
    או שיש עוד סיכוי (בדיקת דם ניקבעה לי ליןם ב' הקרוב).
    חשוב לי מאוד לדעת איזה בדיקות לבקש מהרופא בעיקר כי קראתי כי זה יכול להעיד על סרטן וסיבוכים אחרים.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה, קצת לחוצה.תודה

רום
    17/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה.תודה

רום
    18/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשאול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/07/2013

הבדיקות הרחוונטיות -היסטרוסקופיה,מעקב רמות פרוגסטרון בימים 4,7,11 לאחר הביוץ,דימת רירית להתאמה היסטולוגית ליום המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רחל
    19/07/2013

תודה על התשובה.
    האם לדעתך כדאי להפסיק את הטיפולים להרות ולבצע את הבדיקות או שניתן לעשות במקביל?

האם צילום רחם לא אמור להחליף את הבדיקות הללו או את חלקן?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/07/2013

הערכתי היא שהרופא שלך יבצע את הדברים תוך כדי הטיפול,צילום הרחם עומד בפני עצמו ולא מיועד להחליף את שאר הבדיקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו