מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מונופור- דחוףרונה18/07/2013
שלום ,
היום אני מתחילה להזריק מונופור העניין הוא שלפי הנחיית הרופא אני צריכה להזריק ביום 3 אמופולות מוממסות בתמיסה אחת . מצד השני המרשם איך שאמרו לנ זה מונופר שכבר יש בו בקבוק אחד רב שימושי של 600 אז הבלבול היה שאחרי שבדקי עם אחות בקופת חולים ולא בבית חולים איפה שאני מטופלת לא היה מענה . שההנחיה היא לפי המונופור הישן שכן יש בו כמה אמפולות ולא לפנ המרשם החדש
אז אמרה לי לעשות חישוב של 0.75כפול 3 ולהזריק כל יום , השאלה האם זה נכון , אני מאד לחוצה כי היום אני חייבת להזריק ????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לכולם ענית ולי עדיין לא !!!
רונה18/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונופור- דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר19/07/2013החישוב הוא של 75x3 ויש להזריק 225
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרקת מונופור וצטרטייד ..
רונה19/07/2013אתמול התחלתי להזריק מונופור וצטרוטייד והיום בבוקר אני מרגישה נפיחות כזו בבטן ואי נוחות ( לא כאבי בטן) האם זה תופעה רגילה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הזרקת מונופור וצטרטייד .. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/07/2013תופעה שכיחה אם כי קיים הצורך בבקרת הזקיקים והבדיקות ההורמונליות על מנת להימנע מגירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונופור
ב19/07/2013אם את גרה באזור הדרום יש לי חבילה חדשה שקניתי לפני שבועיים ולבסוף אין לי צורך בשימוש בה...את רוצה שלחי לי הודעה ותבואי תקחי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונופור
רונה20/07/2013תודה רבה , אבל אני בכלל מאזור השרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש חזקים !!!
רונה20/07/2013אני כבר יומיים מזריקה מונופור וצטרוטייד , ויש לי כאבי ראש חזקים מאד.
בדרך כלל אני סובלת ממגרינה ואני מרגישה שהמצב מחמיר וכל הזמן יש לי כאבי ראש מאד חזקים , האם זה נורמאלי ??? והאם אני יכולה לקחת כדורים נגד כאבי ראש ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאבי ראש חזקים !!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/07/2013לפנות לרופא המטפל,התופעה אפשרית וניתן לטפל בה ,אולם על הרופא המטפל להיות מודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)