מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקות-דחוף!מנסים להרות:)21/07/2013
שלום..
היום אני צריכה להתחיל להזריק דקפפטיל 0.1 מ"ג ומסתבר שעדיין לא אישרו לי את הטפסים של Ivf האם אינני יכולה לרכוש את הזריקה?
אפילו במחיר מלא לא חשוב!
כי אני צריכה 12 יום ויש לי תור 1.8 לאולטרסאונד ובדיקת דם
מה אני עושה!????
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה עבורך
hope21/07/2013יש בפייסבוק קבוצה סגורה ששמה "תרופות לפוריות - מסירה / קבלה ומידע-קבוצה סגורה"
מיועדת למסירת תרופות פוריות למי שזקוקה לעזרה.
באופן אישי יש לי לתת לך, תעלי הודעה בקבוצה ואם זה רלוונטי אשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ל- מותשת 33
מנסים להרות:)21/07/2013וואי תודה רבה לך!!!
פשוט לרשום תרופות לפוריות!?
מהיכן את!?
ואיך תוכלי להעביר לי את הזריקות הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפשי את שם הקבוצה שרשמת לך
hope21/07/2013בפייסבוק... אני ממרכז הארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנסתי ואין כלום
מנסים להרות:)21/07/2013חיפשתי ומצאתי שתיים.. אחת שכבר סגרו אותה יש שם הודעות ממזמן.. ויש בה קישןר לקבוצה החדשה ואז שנכנסים אז רשום הצטרף לקבוצה ואחר כך אין כלום הקיר ריק אין חברים אין כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מנסים להרות:)21/07/2013איך אפשר להגיע אלייך?
את רוצה להשאר דיסקרטית או לשלוח לי בקשה בפייסבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מנסים להרות:)21/07/2013ביקשתי בקשת הצטרפות אבל יש לי רק בטל בקשה אני לא רואה קיר לא רואה שום דבר
למה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אמורים לאשר אותך
hope21/07/2013אנילא מעוניינת להחשף כאן, אם את רוצה תשאירי פרט קשר כלשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מנסים להרות:)21/07/2013את רוצה להגיד לי איפה את גרה?
אני אפילו אקפוץ אלייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצירת קשר
hope21/07/2013אני לא מעוניינת להשאיר פה פרטי קשר כלשהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מאשר?
מנסים להרות:)21/07/2013מי מאשר? תוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמינה שתוך כמה שעות
hope21/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ל-מותשת 33
מנסים להרות:)22/07/2013תודה רבה לך!!!
אישרו אותי ונכנסתי לקבוצה..
בהצלחה מכל הלב;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
ב21/07/2013באיזה קופת חולים את..?גם לי לא היה אישור בהתחלה ונתנו לי את התרופות שהייתי צריכה תבדקי בבית מרקחת לא עושים בעיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה ל- ב
מנסים להרות:)22/07/2013היע.. אני בקופת חולים מכבי מסתבר שאפשר לרכוש את הזריקות אבל במחיר מלא והמון כסף!!!
קניתי בנתיים את הדקפפטיל.. ואת ולמנוגון אני מחכה לאישור!
תודה רבה על ההתעניינות ושיהיה בהצלחה לכולנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה את בארץ?????????
אביבהי23/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללולי
ב23/07/2013אני מאזור הדרום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל
חגית25/07/2013יש לי חבילה חדשה במקרר אם תרצי תבואי אלי אני לא יודעת אם אפשר לשלוח בדואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו אני מהדרום ואת רחוקה תיבדקי עם
אביבהי25/07/2013בנות שביחד איתך בטיפול או תנסי ממחלקת I V F שאת מטפלת יש מצב שיש להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)