פרוברה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוברה
    שירה
    22/07/2013

שלום רב!
    אני לאחר טיפול בפיוריגון ואוביטרל (יחסים רגילים) יום 4 למחזור. הרופא שלי בחופשה ואני ללא מענה... לא קיבלתי טיפול חדש החודש (כי הרופא לא נמצא).
    עשיתי היום U.S לראות שאין ציסטות ונמצאו מס' ממצאים ציסטים עכורים (14*12, 19*15, 14*10) וזקיק 12, עובי הרירית 5 מ"מ.

שאלה ראשונה- האם כשיש ציסטות בגודל הזה בכל מקרה לא עושים טיפול?

ושאלה נוספת- האם אני לא אמורה לקחת גלולות או פרוברה? זה מה שבד"כ הרופא היה אומר לי לעשות כשמבטלים טיפול מסיבה כלשהי. האם זה לא בעייתי שעוד לא התחלתי לקחת גלולות. האם ישנה אפשרות לא לקחת גלולות, לחכות זמן מסויים ולקחת פרוברה?

אשמח מאוד לתשובה, אני מבולבלת ולא יכולה ליצור קשר עם הרופא...
    אני קצת דואגת כיוון שאני גם שומרת נידה ומפחדת שבגלל שאני לא לוקחת שום דבר הדימומים לא יפסקו (כבר קרה בעבר בגלל שחלות פוליציסטיות) או לחילופין שהמחזור הבא לא יופיע בכלל

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוברה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוברה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/07/2013

ביום 4 למחזור את יכולה להתחיל גלולה למניעת הריון לפרק זמן מינימלי של 10-14 יום ולבצע ביקורת אולטרסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו