מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF שישי - נכשלמרים23/07/2013
שלום רב,
היום התבשרתי על כישלון שישי של IVF.
אני בת 34 + ילד בן 5 (טבעי).
הייתי מטופלת בביה"ח ציבורי, עברתי לרופא פרטי "שם דבר" בתחום, מטופלת כרגע באסותא.
עברתי את כל הבדיקות האפשריות, העוברים תמיד יפים כהגדרת הרופאים, מספקת מספיק זקיקים, בין 7 ל- 12 בכל טיפול. הזרע של בעלי סביר.
מה עוד נותר לי לעשות??? אני ממש בתחושות לא טובות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF שישי - נכשל - תגובה
פרופ' שלמה משיח23/07/2013במקרה כמו שלך אין אפשרות לקבוע מה הטיפול בלי לקבל מלוא הפרטים על מה שנעשה ולהשלים את מה שלא נעשה. לדוגמא, האם נעשתה היסטרוסקופיה, או האם נעשה פיפל?? ועוד שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - טיפול IVF שישי שנכשל
לילי23/07/2013שלום פרופ' משיח,
נעשה פיפל בשלושת מהטיפולים האחרונים..
הרירית מצויינת.
העוברים יפים כמו שרשמתי.
הדבר היחידי מכל האפשרויות שלא עשיתי זה היסטרופקציה (או אך שקוראים לזה).
תאמין לי שכמעט עברתי על כל האפשרויות.
כוחות ... כוחות ושוב הרבה כוח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - טיפול IVF שישי שנכשל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/07/2013שלום מרים ,אני מצטרף להמלצתו של פרופ משיח וממליץ לך לבצע היסטרוסקופיה להערכת מצב הרחם והרירית לקראת הטיפול הבא,לשקול אפילו צילום רחם לשלול הידרוסלפינגס של החצוצרות(נוזלים בחצוצרה),לבצע סדרת בדיקות זיהומיות,וקרישיות דם כדי לשלול קושי הנובע מהכיוון הזה,ולשקול לגדל בטיפול הבא את העוברים לבלסטוציסטים ולבצע גם החזרה מאוחרת,יתכן ויש מקום לעזור לעוברים גם בהנצה.
באשר לתמיכה הייתי שוקל אולי לתגבר אותה בתוספת תמיכה(זריקת אוביטרל,תוספת אסטרוגן,תוספת פרוגסטרון,תוספת מיקרופירין?,תוספת סטרואידים?).
יש מביננו המבצעים במצב זה השתלה ישירה של העוברים לחצוצרה-ZIFT יום לאחר השאיבה-הדעות חלוקות עם הערך המוסף בשיעור הריונות קצת יותר גבוה במצבים אלו אכן שווה את ביצוע הפרוצדורה המורחבת המצריכה התערבות והרדמה נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - שאלה קטנה נוספת
מרים24/07/2013תודה רבה על תשובתך המורחבת והמושקעת, תחושה כאילו אני מטופלת שלך.
כרגע יש לי 5 מוקפאים באסותא. לפי הגדרת הרופא, עוברים "יפים".
כל מה שהצעת רלוונטי להחזרת מוקפאים או רק לטיפול חדש?
יש לי תור נוסף לייעוץ לפני החזרת מוקפאים וכמובן שאדבר יותר על כל האפשרויות שהצעת.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי תוכל לענות בבקשה
לילי25/07/2013על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ' אשכנזי תוכל לענות בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/07/2013הדברים שהעליתי רלוונטיים להשתרשות ,ולכן כל אחד מההיבטים האלו צריך להבין בהקשר לטיפול הבא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)