IVF שישי - נכשל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF שישי - נכשל
    מרים
    23/07/2013

שלום רב,

היום התבשרתי על כישלון שישי של IVF.

אני בת 34 + ילד בן 5 (טבעי).

הייתי מטופלת בביה"ח ציבורי, עברתי לרופא פרטי "שם דבר" בתחום, מטופלת כרגע באסותא.

עברתי את כל הבדיקות האפשריות, העוברים תמיד יפים כהגדרת הרופאים, מספקת מספיק זקיקים, בין 7 ל- 12 בכל טיפול. הזרע של בעלי סביר.

מה עוד נותר לי לעשות??? אני ממש בתחושות לא טובות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF שישי - נכשל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVF שישי - נכשל - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    23/07/2013

במקרה כמו שלך אין אפשרות לקבוע מה הטיפול בלי לקבל מלוא הפרטים על מה שנעשה ולהשלים את מה שלא נעשה. לדוגמא, האם נעשתה היסטרוסקופיה, או האם נעשה פיפל?? ועוד שאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - טיפול IVF שישי שנכשל

לילי
    23/07/2013

שלום פרופ' משיח,

נעשה פיפל בשלושת מהטיפולים האחרונים..

הרירית מצויינת.

העוברים יפים כמו שרשמתי.

הדבר היחידי מכל האפשרויות שלא עשיתי זה היסטרופקציה (או אך שקוראים לזה).

תאמין לי שכמעט עברתי על כל האפשרויות.

כוחות ... כוחות ושוב הרבה כוח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - טיפול IVF שישי שנכשל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/07/2013

שלום מרים ,אני מצטרף להמלצתו של פרופ משיח וממליץ לך לבצע היסטרוסקופיה להערכת מצב הרחם והרירית לקראת הטיפול הבא,לשקול אפילו צילום רחם לשלול הידרוסלפינגס של החצוצרות(נוזלים בחצוצרה),לבצע סדרת בדיקות זיהומיות,וקרישיות דם כדי לשלול קושי הנובע מהכיוון הזה,ולשקול לגדל בטיפול הבא את העוברים לבלסטוציסטים ולבצע גם החזרה מאוחרת,יתכן ויש מקום לעזור לעוברים גם בהנצה.
    באשר לתמיכה הייתי שוקל אולי לתגבר אותה בתוספת תמיכה(זריקת אוביטרל,תוספת אסטרוגן,תוספת פרוגסטרון,תוספת מיקרופירין?,תוספת סטרואידים?).
    יש מביננו המבצעים במצב זה השתלה ישירה של העוברים לחצוצרה-ZIFT יום לאחר השאיבה-הדעות חלוקות עם הערך המוסף בשיעור הריונות קצת יותר גבוה במצבים אלו אכן שווה את ביצוע הפרוצדורה המורחבת המצריכה התערבות והרדמה נוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - שאלה קטנה נוספת

מרים
    24/07/2013

תודה רבה על תשובתך המורחבת והמושקעת, תחושה כאילו אני מטופלת שלך.

כרגע יש לי 5 מוקפאים באסותא. לפי הגדרת הרופא, עוברים "יפים".

כל מה שהצעת רלוונטי להחזרת מוקפאים או רק לטיפול חדש?

יש לי תור נוסף לייעוץ לפני החזרת מוקפאים וכמובן שאדבר יותר על כל האפשרויות שהצעת.

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי תוכל לענות בבקשה

לילי
    25/07/2013

על השאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' אשכנזי תוכל לענות בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/07/2013

הדברים שהעליתי רלוונטיים להשתרשות ,ולכן כל אחד מההיבטים האלו צריך להבין בהקשר לטיפול הבא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו