מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Cmvטל23/07/2013
שלום רב אני חייבת עזרתכם מניסיונכם בבקשה. אני שבוע 29 ו3 ימים תאומים תודה לאל. חוץ מזה איו לי נוגדנים לסי אמ וי ולטוקסופלסמה . פעם אחרונה שביצעתי היתה שבוע 26 ויצא שלילי תקין תןדה לאל. מאתמול יש לי מהלילה כאבי גרון חזקים בבליעה וגם היום זה ממשיכ. ללא חום והסתכלתי במראה ללא מוגלה . כל פעם מבדעקה לבדעקה שעשיתי זה מתח נוראי כי כל פעם צריכ לחכות שבועיים בין הצטננות ולבדוק והמתח הזה הורג אותי ממש בנוסף שאני בשמירת הריון בגלל קיצור צוואר כבר חןגשוכמה שאירוני מפחדת ככ מהסי אמ וי הזה יותר מכל דבר. לגבי הכאב גרון הזה האל יש לי לבצע שוב בדעקה בכלל במצבי? אם כן מתי? ובכלל ראיץי שרשמתם שהדבקות כעץ היא לא ממש רלוונטית
ושאלתי למה לאהרלוונטית כי אין סיכון או שבגלל שלא מבצעים הפסקןת הריון בשבוע כזה? זה חשוב התשובה( נכון לאתמןל אגב משקלי העוברים בהערכת משקל 1300, 1350 טפו טפו). אם תענו שזה לא רךוונטי בשסוע כזה רק מהטעם שלא עושים הפסקת הריון בשבוע כזה אני רוצה לדעת מה זה אומר שמה יכול חלילה לקרןת לעוברים אם חס ושלום נדבקים? מה ההשלכות? ואח בכלל לא רלוונטי בשבוע זה אזי אין לי מה לבדוק יותר למרןת כאב הגרון החזק? אז איכ נדע על העוברים?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Cmv - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/07/2013בשבוע הריון מתקדם כל כך ובעוברים במשקלים שהוזכרו הסכנה לפגיעה בעובר פוחתת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרתך פרופ בהמשכ ךתשובתך
טל23/07/2013תודה על תשובתך אבל שאלתי היא אם תשובתך היתה זההה גם אם היתה חס וחלילה הדבקה בין הבדעקה האחרונה בשבוע 26 לכעת? או שמא הבדעקה של 26 לא קלטנ עדיין כי כעץ חווה את כאב הגרון ?האם אוכל גם להרגע שזה לא גורם נזק? מקווה שתרגיע אותי גם . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה עזרתך פרופ בהמשכ ךתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/07/2013התשובה מדברת בעד עצמה -הסכנה פחתה בהרבה,בכל מקרה רצוי לבצע בדיקת דם חוזרת ל-CMV כדי לנהל מעקב אופטימלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)