עליה של פרוגסטרון ללא ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עליה של פרוגסטרון ללא ביוץ
    עינת
    23/07/2013

שלום,
    אני ביום מחזור 45. מזה כמה ימים שחום הגוף שלי גבוה ויש לי עוד מספר תופעות שמצביעות כביכול על עלייה של פרוגסטרון.
    1. יכול להיות שהיה ביוץ ביום 40? (והאם יכול לצאת מזה הריון או שהסיכוי קלוש?)
    2. יכול להיות שיש עליה של פרוגסטרון ללא ביוץ? או שאני יכולה להניח שאכן התרחש ביוץ?
    תודה מראש על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה של פרוגסטרון ללא ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/07/2013

כל האפשרויות נכונות-בצעי בדיקת דם לפרוגסטרון ותקבלי אישור אם אכן התרחש ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקת פרוגסטרון

לולי
    26/07/2013

תודה על התשובה - לפי עצתך עשיתי היום בדיקת פרוגסטרון והתוצאה היא 51 (ואני ביום מחזור 46).
    אני מבינה שערך כזה נחשב ערך טוב ומצביע כנראה על ביוץ, אבל האם יכול להיות עדיין שנוצר גופיף צהוב מפריש פרוגסטרון ללא הביוץ עצמו (אם לא היה פיק של LH לדוגמא)? לא בדקתי ביוץ עם ערכות, לכן אני לא יכולה להגיד האם היה או לא היה פיק כזה.
    בנוסף, הרופא שנתן לי את ההפנייה לבדיקה, בדק לי את עובי הרירית ואמר שהיא דקה מאוד (4.5 מ"מ) ולכן לא נראה לו שהיה ביוץ.
    מה דעתך?
    אני רגע לפני התחלה של טיפולים ומתלבטת האם לתת עוד צ'אנס לטבעי.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקת פרוגסטרון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/07/2013

הסיכוי שמדובר במצב לאחר ביוץ נראית התוצאה הסבירה ביותר,באשר לרירית לדאבוני עובי הרירית אינו מדד לביוץ או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו