וירוס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• וירוס
    טל
    28/07/2013

הי אני בשבוע 30 תאומים תודה לאל. כבר שישה ימים כאבי גרון יש אודם בגרון עם כאלן כמו נגעים ורודים חלקים אם מסתכלים בפנס ( משטח גרון מהיר שלילי ואין מוגלה) ליחה ושיעול שהחל לפני ארבעה ימים צרידות וכאבי ראש מהשיעול אבל תודב לאל ללא חום, השיעול רציני מאוד שהוא מגיע. כשבוע קודם הבן שלי הקטן חלה בוירוס שנראה כמו אדנו וירוס כי היה לו צינון שיעול חום ודלקת עיניים בסופ. והרופא ציין שמאוד מדבק, כמו כן בעלי גם השבוה היה עם כאבי גרון ראש וחום. כעבור יומיים מתחילת הכאב גרון ביצעתי שוב בדיקת סי אמ וי(כךומר שבוע 29 ו4 ימים) כי אין לי נוגדנחם ויצא תןדה ךאל שלילי. אני בשמירת הריון בלי קשר בגלל קיצור צוואר. שאלןתיי הם כאלן; האם מניסיונכם זה נשמע כמו אדנו וירןס שנמשכ כבר שישה ימים אם זה כן? ככה זה בוירוס כזה? ואם כן האם זה לא מסוכן למ השיעול הזה לעוברים ? שאלה שניה אם זה לא נשמע כמו אדנו אז כמו איזה וירוס כן? וכן האם אני יכולה להרגעשזה לא סי אמ וי חס ושלום לפי הבדעקה שביצעתח וגם לפי שכל הזמן אין לי חום תןדה לאל? כי מסה ממשלחוצה ומפוחדת כךומר הבדעקה שביצעתי מהימנה ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/07/2013

בשלב זה נראה שאין מקום לדאגה ,ומדובר באחד הוירוסים השכיחים התוקפים את דרכי הנשימה,הטיפול צריך להיות שמרני,בעיקר מנוחה שתייה מרובה וסירופ נגד שיעול,וכמובן מעקב רפואי עקב התקצרות צוואר הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו