סינוסיטיס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס
    טל
    28/07/2013

הי כתבתי לף בבוקר אני שבוע 30 תאומים. שישה ימים כאבי גרון שיעול צרידות ללא חום. היום הרופאה אבחנה סינוסיטיס אחרי שראתה שהנזלת יורד לגרון. נתנה אנטיביוטיקה מןקסיפן לשבוע. אני מעדיפה לא לקחת כרגע ולהמתין עוד כמה ימים כי מפחדת ואני כם עם כדורי פרסולט יומיימי בגלל קיצור צוואר. האם זה בסדר עוד לחכות כמה ימים? כי סהכ אני יכןלה לסהול ואין לי חום תןדה לאל וקצת מפחדת שהאבחנה מהירה מדי היתה. אנא עזור לי. כמו כן מאוד מפחדת מcmv כי אין לי נוגדנים, האם סינוסיטיס קשור בסי אמ וי חס וחלילה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/07/2013

ההמלצה לקחת מוקסיפן הינה במקום כדי לטפל במצב ולמנוע הידרדרות שיכולה להשפיע גם על ההריון בסיכומו של דבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אחכה יומיים

טל
    28/07/2013

האם יש קשר בין זה לבין סי אמ וי חלילה? כי בגלל שהמשטח המהיר יצא שלילי . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו