זריקת פיוריגון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקת פיוריגון
    יעל
    29/07/2013

שלום, אני בת 30 – החודש התחלתי טיפול פוריות עם זריקות פיוריגון. עד כה הזרקנו 4 ימים בסביבות השעה 21:15-21:30. בעלי מזריק לי מאחר ואני חוששת מאד להזריק בעצמי. היום בעלי אמור להיפגש עם חבריו מהשעה 1900-2300... רציתי לשאול האם עדיף להזריק ב1900 (סטייה של שעתיים וחצי לפני מועד ההזרקה הרגיל) או בסביבות 2300 (סטייה של שעה וחצי אחרי מועד ההזרקה הרגיל)? והאם זה בעייתי שתהיה סטיית זמנים ? (אולי עדיף שאנסה להזריק בעצמי?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת פיוריגון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזריקי לעצמך.

אורית
    29/07/2013

מזריקים לשומן ולא לוריד, אז זה לא כואב. ככה את גם לא תלוייה באף אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקת פיוריגון - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/07/2013

אין לסטייה במועד ההזרקה כל משמעות כל עוד שהיא נעשית בטווח של 3 שעות פלוס מינוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה פרופ' אשכנזי!

יעל
    29/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו