הנצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הנצה
    שיר
    30/07/2013

שלום
    יש לי עוברים מאד יפים שמגיעים גם לבלסטוציסטים. רק פעם אחת נקלטתי וזה נפל .

האם כדאי לחשוב על הנצה או שבגלל שהם יפים אז אין צורך? או בגלל שנקלטתי בעבר פעם אחת?

והאם חייבים לקחת סטריאודים כאשר עושים הנצה?

מה הקריטריונים - להנצה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/07/2013

יעל שלום ,בשלב זה לאוןר התוצאות המירביות שלך ,ולאור העובדה שהרית עם איכות עוברים מצויינת-לא הייתי ממליץ בשלב זה לשקול הנצה אלא אם כן מדובר במעטפת ביצית עבה ,גיל מתקדם-מתן הסטרואידים לאחר הנצה נועד להגן על העובר בפני החשיפה לתגובה החיסונית הצפויה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל פרופסור אשכנזי, מאז שנקלטתי

שיר
    30/07/2013

כבר עברה שנה ומאז קיבלתי הרבה שליליים מעוברים טריים ועוברים מוקפאים.
    אז עדיין לוותר על האופצייה של ההנצה? אגב עושים הנצה לכל העוברים או רק לחלק מהם? עשינו גם פיפל ולא עזר לי. תודה פרופסור אשכנזי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל פרופסור אשכנזי, מאז שנקלטתי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/07/2013

בד"כ מבצעים הנצה על חלק מהעוברים המוחזרים,האפשרות של ביצוע הנצה ברמת איכות העוברים שלך כברירת מחדל אפשרית- בבחינת נסיון וטעייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו