ניתוח קיסרי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיסרי
    נטלי
    31/07/2013

היי...אני בהריון שבוע 30 עם תאומים והבנתי שיש לי אפשרות להחליט איך אני רוצה ללדת....בחרתי בניתוח קיסרי אבל אני אני לא מבינה למי עליי להודיע זאת ? מתי ? מה התהליך ?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיסרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיסרי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/07/2013

עלייך לבקש מכתב הפניה מהרופא המטפל לבית חולים הייעודי שבו את מתכוונת ללדת כדי לקבל זימון למועד אלקטיבי של הניתוח במידה ויאושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מידע

רוית
    31/07/2013

היי,
    גם אני בהריון תאומים, שבוע 32, שניהם במצג עכוז ולכן אין לי הרבה ברירות בשלב זה אלא לקבוע קיסרי.
    התהליך הוא כזה, בשלב הראשון את צריכה לבחור בית חולים. בשלב השני את צריכה להתקשר למוקד קביעת תורים של אותו בית החולים ולבקש לקבוע תור לפגישה מקדימה לפני תיאום קיסרי, בהריון תאומים באופן אוטומטי התור ייקבע לך במחלקה להריון בסיכון גבוה. לפגישה המקדימה את מוכרחה להגיע לכל המאוחר בשבוע 34, ולהגיע מצויידת בטופס 17 עבור שלושה דברים : בדיקת רופא, אולטרסאונד להערכת גדילה ומוניטור. בנוסף את צריכה להגיע עם ספירת דם עדכנית, בדיקת שתן ותרבית שתן עדכנית, וכל תיק מעקב ההריון שלך עם כל הבדיקות שביצעת.
    בפגישה המקדימה תיפגשי עם רופא, יערכו לך את שלושת הבדיקות שציינתי וייקבע לך מועד לקיסרי. בהריון תאומים רגיל (כזה שאין בו סיבוכים מכל סוג שהוא) קובעים את הניתוח הקיסרי בתום שבוע 36 מלא. כלומר, שבוע 37
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו