מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח קיסרינטלי31/07/2013
היי...אני בהריון שבוע 30 עם תאומים והבנתי שיש לי אפשרות להחליט איך אני רוצה ללדת....בחרתי בניתוח קיסרי אבל אני אני לא מבינה למי עליי להודיע זאת ? מתי ? מה התהליך ?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח קיסרי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2013עלייך לבקש מכתב הפניה מהרופא המטפל לבית חולים הייעודי שבו את מתכוונת ללדת כדי לקבל זימון למועד אלקטיבי של הניתוח במידה ויאושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מידע
רוית31/07/2013היי,
גם אני בהריון תאומים, שבוע 32, שניהם במצג עכוז ולכן אין לי הרבה ברירות בשלב זה אלא לקבוע קיסרי.
התהליך הוא כזה, בשלב הראשון את צריכה לבחור בית חולים. בשלב השני את צריכה להתקשר למוקד קביעת תורים של אותו בית החולים ולבקש לקבוע תור לפגישה מקדימה לפני תיאום קיסרי, בהריון תאומים באופן אוטומטי התור ייקבע לך במחלקה להריון בסיכון גבוה. לפגישה המקדימה את מוכרחה להגיע לכל המאוחר בשבוע 34, ולהגיע מצויידת בטופס 17 עבור שלושה דברים : בדיקת רופא, אולטרסאונד להערכת גדילה ומוניטור. בנוסף את צריכה להגיע עם ספירת דם עדכנית, בדיקת שתן ותרבית שתן עדכנית, וכל תיק מעקב ההריון שלך עם כל הבדיקות שביצעת.
בפגישה המקדימה תיפגשי עם רופא, יערכו לך את שלושת הבדיקות שציינתי וייקבע לך מועד לקיסרי. בהריון תאומים רגיל (כזה שאין בו סיבוכים מכל סוג שהוא) קובעים את הניתוח הקיסרי בתום שבוע 36 מלא. כלומר, שבוע 37
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)