מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השרשהשיר01/08/2013
מה ניתן לעשות כדי לגרום להשתרשות, מלבד פיפל שעשינו כבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם רופאים מקסימים
שירה01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/08/2013לא ניתן.
גם הפיפל הוא בסימן שאלה גדול.
בשביל השתרשות צריך בעיקר עוברים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעוברים מאד טובים
שירה01/08/2013והם עדיין לא משתרשים. ואיך זה ייתכן שאני שומעת מחברות שהן החזירו עוברים גרועים מצ'וקמקים שאף אחד לא האמין בהם - והן נקלטו. איך זה ייתכן שהעוברים שלי שהם מצוינים לא נקלטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסליחה יעל שהשתלטתי לך על השאלה
שירה01/08/2013פשוט גם אני כבר מתוסכלת ומדוכאת מזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וסליחה יעל שהשתלטתי לך על השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013מלבד הפיפל ניתן לשקול הגברת התמיכה ההורמונלית,ביצוע הנצה,גידול עוברים לבלסטוציסטים והחזרתם בשלב זה,ביצוע ZIFT,לשקול הפריה לאחר מיון זרע בשיטת ה-IMSI,במיוחד עם ממצאי בדיקת שיעור הפגמים ב-DNA של הזרע(בדיקת הלוספרם) מצדיקה זאת-נראה שבידי הרופא שלך יש מיגוון אפשרויות ובירורים כדי למקסם את ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר קרן. זה אותו דבר כמוך
שיר01/08/2013המקרה שלנו. העוברים טובים מאד וכלום לא קורה.
איך זה שעוברים מצוקמקים כן נקלטים, איך?? ועוברים יפים לא נקלטים?? למה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה בסדר קרן. זה אותו דבר כמוך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2013לעובר מלבד המראה המורפולוגי שבוא אחד הגורמים המשפיעים על פוטנציאל ההשתרשות,יש גם מטען גנטי ואיכויות שמקורם בגבר ובאישה שחלקם מהותי ליצירת עובר בר השרשה,בו זמנית השינויים הגנטיים המתחוללים ברירית הרחם ויוצרים סביבה אופטימלית להשרשה מתהווים במקרה אחד ולא במקרה השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לקרן
ב02/08/2013סליחה שאני מתערבת פשוט אני הייתי במצב הזה אחרי 3 טיפולים נקלט ונופל או לא נקלט...אני עשיתי צד אחר אחרי המצב הזה הלכתי לרב חיים עמרם איפרגן אחרי הברכה שלו התחלתי טיפולים ובאותו טיפול ניקלטתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לקרן - תגובה
פרופ` דוד בידר03/08/2013זה הרנטגן או האולטרה-סאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאולטרסאונד
חסוי03/08/2013לרב חיים עמרם איפרגן אין ילדים 20 שנה או יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי אצל הרב קבלתי גם תאריך
אביבהי04/08/2013שאכנס להריון מאז עברו 3 פעמים ינואר !!!!!!!! ועוד הוא מחייב אותך לתת לו להיות סנדק +לחתום על הוראת קבע כמה לשלם כל חודש אז לא מדוייק צריך רופא טוב ואת הקדוש ברוך הוא.בהצלחה לכולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשרשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/08/2013קשה לענות לשאלה זו בלי לדעת מה בצעתם ומה לא. למשל, האם עשיתם היסטרוסקופיה ליבדוק את מצב פנים הרחם.? האם בצעת צילום רחם לשלילת נוזל בחצוצרה (הידרוסלפינקס)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן פרופסור משיח. עשינו הכל
שיר04/08/2013גם היסטרוסקופיה וגם צילום רחם. הכל תקין ויפה.
העוברים יפים ובלסטוציסטים.
כדאי לעשות עוד פעם פיפל? מה אפשר לעשות שהם ישתרשו?
רק פעם אחת ניקלטתי וזה נפל. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה רופאים מקסימים
תהילה04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)