מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלכוהול וזריקות-דחוף!מנסים להרות:)01/08/2013
אני מזריקה חצי מהכמות של דקפפטיל והוספתי היום מונוגון האם מותר לשתות אלכוהול בארועים משפחתיים או עדיף שלא???
אודה לתשובה מהירה כי יש לי ארוע היום וזה חשוב לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלכוהול וזריקות-דחוף! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2013אין כל בעיה עם שתיה סבירה תוך כדי הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מנסים להרות:)01/08/2013מה זה שתיה סבירה מבחינתך?
2-3 כוסות?
ומבחינת השתוללות? ריצות? זומבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה??!?!!
מנסים להרות:)01/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מגזימה!
רוית01/08/2013את ממש ממש מגזימה עם הדרישות שלך ועם צורת ההתבטאות שלך. אם היית היום ועשית בדיקות למה לא שאלת את הרופא???? את מתייחסת מאוד לא יפה לרופאים כאן בפורום שעונים לך פעם אחרי פעם על שאלות שרובן ממש טיפשיות, ותסלחי לי על ההתבטאות אבל הגיעו מים עד נפש.
נראה לך שרופאי פוריות בעלי השמות הגדולים ביותר בארץ עומדים לרשותך 24 שעות ביממה בשביל שתשאלי אם אפשר לרקוד זומבה? או אם מותר לך לשתות קצת באירוע?
תפעילי שיקול דעת, או שתשאלי את כל השאלות בבת אחת, אבל את משתלטת על הפורום, מקפיצה כל היום את השאלות שלך, כמו "כמה זה חצי"? חצי זה חצי! מה לא ברור? מודדים כמה יש בדקפפטיל ומזריקים חצי. ושתייה סבירה זה אומר כוס או שתיים, זהו.
על זה צריכים לענות לך בכירי הפרופסורים ועוד בטון הדרשני שלך? הגזמת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית, צודקת לגמרי!!!!
עמית01/08/2013באמת מגזימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית- צודקת בכל מילה!
אמילי02/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית צודקת כל הדף לולי לולי
אביבהי04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה,אמילי
מנסים להרות:)04/08/2013דנה,אמילי,עמית,ורווית אתם לא חייבות לקרוא את כל השאלות שלי אם זה לא מעניין אז לא הייתם רואות!!!!
אני רק בתחילת התהליך וזה פעם ראשונה וזה לגיטמי לשאול כאן מה שבא לי בגלל זה פורום של פוריות ואני מרגישה נוח לשאול מה שבא לי במקום כל פעם להתקקר ולפעמים בשעת לחץ השאלות לא באות..
אז שיהיה לנו רק בהצלחה!!!!!
ויום טוב:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשזו תיהיה גם האחרונה שלך אמן ואמן ב
אביבהי04/08/2013הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן.. ושיהיה בהצלחה לכולכן!!"
מנסים להרות:)04/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

