פיפל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פיפל
    חסוי
    03/08/2013

אני בעלת שחלות פוליציסטיות עברתי 3 מחזורי ivf לפני שבועיים היה לי היריון כימי . בטיפול עצמו כל חודש מוציאים בין 3-5 ביציות שלא תמיד מופרות או שלא בשלות מספיק.. שמעתי על הבדיקה שנקראת פיפל מה זה והאם אתם ממליצים לי בשלב זה לעשות ואם כן איפה ומי מפנה אותי? אני ובעלי מנסים להרות 3 שנים כל הבדיקות טובות חוץ מתת פעילות של בלוטת התריס וכרגע היא מאוזנת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיפל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיפל - תגובה

פרופ' שלמה משיח
    04/08/2013

הפיפל זו פעולה בה מכניסים צינורית דקה לתוך הרחם ושואבים רירית. עצם הפעולה משעפלת ברירית גנים שתומכים בהשרשה. מבצעים את הפעולה לפני תחילת הטיפול בתרופות. אני מאד מאמין בחשיבות השיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיפל

חסוי
    04/08/2013

תודה רבה על התשובה רציתי לדעת היכן מבצעים פעולה זו ומי מפנה אותי? האם בית חולים ציבורי עושה את הבדיקה הזאת!??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובתכם פרופסורים

חסוי
    04/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיפל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/08/2013

תפני ליחידה שאת מטופלת והם אמורים למצוא את הפתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו