מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וסת ושאיבהמנסים להרות:)05/08/2013
בדרך כלל לאחר כמה ימים של הזרקת מנוגון עושים את תהליך שאיבת הבציות?
זה תלוי בווסת?
קיבלתי ב 29.7.
תודה רבה ויום טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסת ושאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013בד"כ נדרשים 9-10 ימי זריקות ,אולם הדבר תלוי בתגובה האינדיווידואלית של האישה ,בפרוטוקול הטיפול שהיא מקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוגון ואולטרסאונד
מנסים להרות:)05/08/2013תודה על תשובתך..
ביום חמישי הקרוב אני מוזמנת לאולטרסאונד שני ובדיקת דם שלישית
.
זה יהיה 8 ימים לאחר הזרקת מנוגון..
האם יוכלו להגיד לי לאחר האולטרסאונד מתי שאיבה?
או שזה מוקדם מידי?
אודה לתשובה.. תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכזני
מנסים להרות:)05/08/2013פרופסור אשכזני היקר..
לא החזרת לי תשובה מהצהריים.. ואני דיי מחכה לתשובה..
אודה לתשובה תודה ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכזני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2013במידה וימצאו זקיקים בטווח של 15-16 מ״מ ויותר ניתן יהייה להצביע על מועד השאיבה הצפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה-שאלה נוספת!
מנסים להרות:)06/08/2013תודה רבה על תשובתך..
ובדרך כלל יש מקרים שאחרי 8 ימים של הזרקת מונוגון זה מגיע לגודל של 15-16 ויותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה-שאלה נוספת! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/08/2013בהחלט האפשרות הזו קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב זקיקים ורירית
מנסים להרות:)08/08/2013הייתי באולטרסאונד והמצב זקיקים הוא בין 10-12 מ"מ ..
והמצב רירית הוא 8.7 זה טוב???
הרופא אמר לחזור שוב ביום ראשון הקרוב לבדיקה חוזרת
אמר שצריך להגיע לזקיקים בגודל 18-20 מ"מ יש אפשרות לפחות???
כי אתה אמרת בין 15-16 מ"מ..
מה מצב הזקיקים "האידיאלי"?!
תודה רבה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בבקשה? תודה ויום טוב
מנסים להרות:)08/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לולי לא עברת לגור כאן
אביבהי08/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה לאביבה
מנסים להרות:)08/08/2013אביבה יקירה..
אני חושבת שזאת זכותי המלאה לרשום ולשאול ולהקפיץ כמה שאני רוצה בגלל זה קוראים למקום "פורום" זה לא אמור להיות עיניינך..לפעמים אני רואה מישהי רוקמת מלא פעם אחרי פעם ואני לא מעירה.. שיהיה לך בהצלחה וכל אחד יתעסק בעיניינים שלו
סופ"ש נעים ובשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצב זקיקים ורירית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/08/2013כוונתי היתה שיש זקיקים בגודל של כ16 מ"מ ניתן לנבא את המועד הצפוי של השאיבה ,יחד עם זאת אני מסכים עם הרופא שלך שמטרת השראת הביוץ היא להגיע לזקיקים בגודל של 18-20 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה,שבת שלום ומבורך!
מנסים להרות:)09/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)