החזרת מוקפא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפא
    דידי
    07/08/2013

שלום רב. אני לפני החזרת עובר אחד מוקפא (בלסטוציסט). על פי הפרוטוקול אני מקבלת החל מהיום הראשון של המחזור כדורי פרוגינובה (בתחילה שניים ביום לאחר מכן שלושה). הרירית אמנם התעבתה והגיעה אתמול (יום 15) ל 10 מ"מ אבל אין זקיקים בכלל (רק קטנים), הפרוגסטרון נמוך (קטן מ 0.9) כך שלא היה ביוץ, ו e2 אפילו ירד (היה 110 לפני 4 ימים ואתמול היה 850). למרות זאת קיבלתי הוראות משתהיה החזרה ביום ראשון והחל מאתמול בערב התבקשתי להוסיף נרות אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום. אני לא מבינה מדוע התגובה הזו שלי לטיפול. האם יתכן שתהיה החזרה מבלי שהיה ביוץ? האם ההחזרה לא אמורה להיות 5 ימים לאחר ביוץ? ומדוע ה e2 ירד? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מוקפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/08/2013

את העוברים המוקפאים מחזירים לפי התפתחות רירית הרחם ולביוץ אין חשיבות,בדיקת הדם באה להראות שהפרוגסטרון לא עלה ושיבש את הכנת רירית הרחם,ברגע שמולאו התנאים הראשונים הוחל בהכנת רירית רחם הפרשתית עם הנרות המתאימה להשתרשות .
    רמת האסטרוגן הנמוכה בבוקר הבדיקה נובעת מהעובדה שטרם לקחת פרוגינובה באותו הבוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו