האם יש סיכויי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכויי
    מיואשת
    08/08/2013

אני אחרי החזרת 2 עוברים שהוחזרו ב21.7.13 מטופלת עם 3 פעמיים אנדורמנטין ו3 אסטרופם..כעבור 14 יום בוצעה בדיקת בטא שיצאה 129 וכעבור יומיים הוכפלה והגיעה ל277 אין לתאר כמה אושר מילא את ליבנו ואמרנו שהפעם זאת הפעם! (עברתי 7 החזרות מהפרייה אחת שמתוכם 2 היו הריון כימי שנפל ..) אתמול בבוקר הרגשתי קצת לחץ בבטן התחתונה וכעבור חצי שעה ראיתי את הכתמים החומים-אדומים שכל כך פחדתי מהם!! יש לציין כי הדימום ממש ממש היה חלש נמשך עד לשעות הצהריים ונפסק לחלוטין. היום עשיתי שוב בדיקת בטא יצא206 מה זה אומר???? ששוב זה נופל?? הריון לא תקין??? עובר אחד שנפל והשני בע"ה שרד???? אני כבר לא יודעת מה לחשוב והחשש להתחיל הכל מהתחלה עם הזריקות ... הכאב... מאוד מלחיץ אותי!
    מה הסיכויי שזה הריון תקין? הרופא שלי אמר לי להמתין ליום ראשון ולעשות שוב בדיקת בטא אבל להפסיק את התמיכה של האנדרומנטים ולהמשיך רק עם האסטרופם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש סיכויי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך..

מיואשת
    08/08/2013

פרט ששכחתי להוסיף בבטא הראשונה הפרוגסטרון היה 28.7 בבטא השנייה ירד ל18.8 ואז הרופא שלי החליט שאני צריכה לקבל תמיכה נוספת דרך זריקה אחת לשבוע של פרוגסטרון 500 ...שקיבלתי אותה 6.8

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכויי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    09/08/2013

לטעמי התרחשה הפלה כימית ואיני רואה סיכוי גדול להריון הנוכחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו