זקוקה לעיצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעיצה
    מנסה להיקלט
    10/08/2013

אני בת 33 ואנחנו כבר שנה וחצי מנסים להיכנס להריון וחצי שנה אצל רופא מומחה לפוריות,שטוען שאם עשינו את הבדיקות הנדרשות,כולל צילום רחם,והכל תקין אין צורך לקחת הורמונים כיוון שזה לא יעלה את הסיכויים להריון וזה יכול להזיק. ביצענו גם 3 הזרעות,שתיים עם אוביטרל לפני. שאלתי היא האם זה שכיח שזוגות "הלא מוסברים" נכנסים להריון אחרי איקוקלומין והאם אתה ממליץ לנסות?שאלה נוספת,קראתי שיש בדיקת זרע שנקראת הלוספרם ("HALOSPERM") ובודקת את שלמותו של החומר הגנטי (ה- DNA) בתא הזרע והיא לא נבדקת בבדיקות הזרע השיגרתיות ועלותה 1000 ₪, האם אתה מכיר וכדאי לבצע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעיצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה לרופא

מנסה להיקלט
    10/08/2013

תודה רבה על התגובה המהירה. אז לפי מה שאני מבינה אתה ממליץ להמשיך לעשות הזרעות+אוביטרל לפני, למרות שאני כבר אחרי 3 הזרעות כאלו. ובנוסף רצוי לעשות את בדיקת הלוספרם. לגבי איקוקלומין לא הגבת כייון שלדעתך אין טעם לנסות וזה לא יכול להגדיל את הסיכויים כאשר אנחנו "בלתי מוסברים"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לרופא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    11/08/2013

אני בהחלט ממליץ לשדרג את הטיפול לגונדוטרופינים(זריקות) כדי להגיע לתוצאה המיוחלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ואחרונה לרופא

מנסה להיקלט
    11/08/2013

האם לא כדאי לפני הזריקות להורמונים לנסות קודם לקיחת איקוקלומין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ואחרונה לרופא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    12/08/2013

אינני פוסל את האפשרות לנסות מחזור 1-2 של איקכלומין +אוביטרל+הזרעות,אולם מאחר וכבר עברת שלושה מחזורי טיפול עם הזרעות הצעתי לך לשדרג את הטיפול לטיפול עם גונדוטרופינים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו