אחרי החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת עוברים
    עדנוש29
    12/08/2013

שלום ביום חמישי ה 8/8 שאבו לי 6 בייציות ואתמול 11/8 הוחזרו לי 2 עוברים בני 6 ו 4 תאים העם הם טובים בכלל במיוחד זה של ה 4 תאים.? הם לא אמורים היו להיות עם יותר תאים כבר? ועוד 2 שאלות:
    1) היום הלכתי לחנות בבוקר לסחבתי 2 שקיות שבממוצע הן שוקלות יחד 8-9 קילו העם פגע בעוברים?
    2) לגביי הקרינון הזה, אמרו לי אני צריכה ללכת למשך 10-20 דק' אחרי שאני מחדירה אותו זה קצת מקשה על חיי היום יום שלי אני אשכרה שמה וחייבת לצאת בחוץ להיסתובב? הדירה שלי קטנה בשביל להיתהלך בה הלוך חזור הרבה..ואיך בדיוק ההליכה עוזרת לג'ל להיתמוסס? הריי ההליכה זה רגליים בכלל ולא איפה שנימצא הג'ל זז?
    מצטערת יל כמות השאלות ותודה רבה לכם אין עלייכם מה הינו עושות בלעדיכם..
    שוב תודה מראש על התשובות שיבואו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי???

עדנוש29
    13/08/2013

דילגתם עליי אני מאתמול בבוקר מחכה לתשובות..אשמח עם תענו..תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב דילגו עליי גם אחרי שהקפצתי???

עדנוש29
    13/08/2013

מה הקטע?? זה כי המצב לא טוב נכון ואין לכם מה להגיד לי? העוברים לא טובים נכון?? או שפגעתי בהם כי הרמתי שקיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינתיים

רוית
    13/08/2013

עד שיענו לך אני אענה מנסיון- לי החזירו 2 עוברים ביום שלוש בדיוק כמו שאצלך, אחד עם 9 תאים ואחד עם 6 תאים, ואני כבר בסוף הריון תאומים משני העוברים שהוחזרו.
    בנוגע לשקיות ממש את לא פגעת בהם, אי אפשר לפגוע בהם כי הם מוגנים ברחם, המשקל שהרמת הוא זניח, לא עשית פעילות פיזית מאומצת לא אלא בסך הכל עשית קניות והכל בסדר...
    בקשר לקרינון- הוא נספג בכל מקרה גם אם לא תעשי שום הליכה, אבל אז במהלך היום ייצאו ממך גושים של החומר, אם תחדירי את הקרינון ואז תתהלכי כמה דקות (לא הליכה מהירה, סתם להזיז) אז החומר מתפזר ויהיו לך פחות גושים, כשמזיזים את הרגליים אז התנועה מתחילה מהגב התחתון, מהאגן, ואז הקרינון מתמוסס טוב יותר, זה לא פוגע באפקטיביות שלו אלא זה עניין של נוחות, שלא ידלפו ממך גושים.
    בקיצור, למרות שכל דבר מפחיד צריך להתאזר בסבלנות עד הבטא, בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית תודה רבה לך

עדנוש29
    13/08/2013

ואי לפחות מישהו הרגיע אותי אבל לגביי האיכות העוברים אני עדיין מודעגת כי ביום השלישי הם אמורים להיות יותר מ 6 תאים ואחד מהם בכלל רק 4 תאים אבל הרופאים אמרו שהוא "טוב מאוד"..אוף כול דבר מלחיץ אותי למרות שזה הטיפול ה 6 שלי כבר ואני עדיין בלחץ שאני יכולה לפגוע בהם איך שהו..הנה אתמול אכלתי דג סלומון ואכלתי הרבה ורק אחרי זה ניתקלתי פה באיזה שאלה שאומרת שזה אסור אז גם מזה אני בסרטים כרגע..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרת עוברים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2013

עובר בין 4 תאים ביום 3 הינו בעל איכות פחותה מעובר המתחלק בקצב מהיר יותר,לסחיבה אין כל משמעות לגבי הכניסה להריון,ולגבי הקרינון אכן רצוי להתהלך מספר דקות כדי למנוע הדבקות של החומר לדפנות הנרתיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך פרופ' אשכנזי

עדנוש29
    13/08/2013

אז בעצם מה שהבנתי זה שלעובר בן ה 4 תאים אין הרבה סיכויים לשרוד בתוכי נכון? אז למה בכלל מחזירים אותו עם הוא לא טוב? ומה עם ההוא בן ה 6 תאים יש לו סיכויי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו