וד וזקיק עכור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• וד וזקיק עכור
    קרן
    12/08/2013

שלום,
    כל חודש במעקב זקיקים יש בנוסף זקיק עכור שבתחילת המעקב הוא בגודל נאמר 16 ואז בבדיקה נוספת אחרי יומיים הוא גודל ל 18. כך זה כל חודש וכאשר אני מקבלת אוביטרל הוא גודל אפילו ל 24.
    פרט לזקיק העכור יש תמיד גם זקיק אחד מוביל - צלול.

רציתי לדעת אם במידה ואעשה אולטראסאונד מיד בסיום המחזור, יום 6 למחזור למשל, עוד לפני תקופת הביוץ על מנת לראות האם הזקיק העכור הזה קיים ובאיזה גודל, האם זה יכול לעזור להבין אם אינו פוגע בהשתרשות?

אודה לכם לכל עזרה והסבר בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וד וזקיק עכור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וד וזקיק עכור - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2013

באשר לזקיק העכור ,יתכן והוא תוצר של גופיף צהוב ששרד ממחזור קודם ,יתכן ומדובר במוקד של אנדומטריוזיס עלייך לדון בכך עם הרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה ענו לי

קרן
    14/08/2013

אז באיזה יום של המחזור הכי כדאי לעשות US לראות האם קיים? האם ממש איך שמסתיים הדימום ויש רק הכתמות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה ענו לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2013

יום 5-6 למחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו