צריכה ייעוץ- איקקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ- איקקלומין
    רוית
    13/08/2013

שלום לכולן,
    אני ובעלי מנסים כבר שנה להיכנס להריון. בהתחלה המחזור הגיע כל 30-32 יום... ובזמן האחרון הוא מופיע כל 40 יום בממוצע.. בפעמים האחרונות שהגענו לרופאה ואמרתי לה את זה היא אמרה שזה בגלל שאני בלחץ, אז הביוץ מתעכב...
    חודש שעבר , לאחר שלחצנו עליה, היא שלחה אותנו להתחלת בדיקות לבדוק מה הבעיה... אני משערת שאתן מכירות את הבדיקות: פרופיל הורמנלי, מעקב זקיקים, צילום רחם, בדיקת זרע, בדיקת אסטרדיול ופרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ...בקיצור... הכל יצא תקין, והביוץ יצא ביו"מ 28.
    פתאום! היא אמרה שזו הבעיה.. שהביוץ מאוחר ושאולי הביצית כבר לא איכותית .... (מה שעד עכשיו היא לא אמרה, אלא שזה נובע מלחץ שלי)....
    ואז היא נתנה לי איקקלומין.... אמרה לי שזה אמור ליצור יותר זקיקים וליצור יותר סיכוי להריון (וגם אמרה שיכול להיות הריון מרובה עוברים). בעקבות הקריאה שלי פה בפורום שאלתי אותה אם זו תרופה שנותנים רק אם לא מבייצים באופן טבעי... והיא מיד קפצה על זה ואמרה שאני צודקת! שאני בהחלט לא חייבת לקחת את זה.
    התחושה שלי הייתה שהיא רק רוצה לתת לנו משהו כדי שלא נצא ממנה "בלי כלום"... ויש לציין שהיא גם "מומחית לפריון".
    לא נתנה אפשרויות אחרות... או את האיקקלומין או בלי כלום....
    לא יודעת מה לעשות... לקחת את זה? לא לקחת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה ייעוץ- איקקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ- איקקלומין - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2013

אכן למרות שאת מבייצת -הביוץ שלך אינו סדיר ואחרי שנה של נסיונות להרות יש מקופ לשקול טיפול להשראת ביוץ מלווה בהזרעות תוך רחמיות במועד הביוץ.הרופאה שלך צודקת יש מקום להתחיל עם איקכלומין מלווה במעקב זקיקים וזריקת אוביטרל כאשר הזקיקים יבשילו וביצוע הזרע תוך רחמית במועד הביוץ -טיפול כזה עשוי לשפר את סיכוייך להרות פי 3,למרות שיתכן גם הריון מרובה עוברים בשיעור קצת יותר גבוה מבאוכלוסיה הכללית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד משהו..

רוית
    13/08/2013

היא כרגע אמרה שננסה רק עם איקקלומין ללא הזרעות...
    ללא אוביטרל...
    זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד משהו.. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2013

כל אחד וטעמיו עמו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי... תודה

רוית
    13/08/2013

אבל עדיין, לדעתך זה יועיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי... תודה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2013

יותר טוב מכלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

רוית
    13/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו