מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה ייעוץ- איקקלומיןרוית13/08/2013
שלום לכולן,
אני ובעלי מנסים כבר שנה להיכנס להריון. בהתחלה המחזור הגיע כל 30-32 יום... ובזמן האחרון הוא מופיע כל 40 יום בממוצע.. בפעמים האחרונות שהגענו לרופאה ואמרתי לה את זה היא אמרה שזה בגלל שאני בלחץ, אז הביוץ מתעכב...
חודש שעבר , לאחר שלחצנו עליה, היא שלחה אותנו להתחלת בדיקות לבדוק מה הבעיה... אני משערת שאתן מכירות את הבדיקות: פרופיל הורמנלי, מעקב זקיקים, צילום רחם, בדיקת זרע, בדיקת אסטרדיול ופרוגסטרון שבוע אחרי ביוץ...בקיצור... הכל יצא תקין, והביוץ יצא ביו"מ 28.
פתאום! היא אמרה שזו הבעיה.. שהביוץ מאוחר ושאולי הביצית כבר לא איכותית .... (מה שעד עכשיו היא לא אמרה, אלא שזה נובע מלחץ שלי)....
ואז היא נתנה לי איקקלומין.... אמרה לי שזה אמור ליצור יותר זקיקים וליצור יותר סיכוי להריון (וגם אמרה שיכול להיות הריון מרובה עוברים). בעקבות הקריאה שלי פה בפורום שאלתי אותה אם זו תרופה שנותנים רק אם לא מבייצים באופן טבעי... והיא מיד קפצה על זה ואמרה שאני צודקת! שאני בהחלט לא חייבת לקחת את זה.
התחושה שלי הייתה שהיא רק רוצה לתת לנו משהו כדי שלא נצא ממנה "בלי כלום"... ויש לציין שהיא גם "מומחית לפריון".
לא נתנה אפשרויות אחרות... או את האיקקלומין או בלי כלום....
לא יודעת מה לעשות... לקחת את זה? לא לקחת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריכה ייעוץ- איקקלומין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013אכן למרות שאת מבייצת -הביוץ שלך אינו סדיר ואחרי שנה של נסיונות להרות יש מקופ לשקול טיפול להשראת ביוץ מלווה בהזרעות תוך רחמיות במועד הביוץ.הרופאה שלך צודקת יש מקום להתחיל עם איקכלומין מלווה במעקב זקיקים וזריקת אוביטרל כאשר הזקיקים יבשילו וביצוע הזרע תוך רחמית במועד הביוץ -טיפול כזה עשוי לשפר את סיכוייך להרות פי 3,למרות שיתכן גם הריון מרובה עוברים בשיעור קצת יותר גבוה מבאוכלוסיה הכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ועוד משהו..
רוית13/08/2013היא כרגע אמרה שננסה רק עם איקקלומין ללא הזרעות...
ללא אוביטרל...
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה ועוד משהו.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013כל אחד וטעמיו עמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי... תודה
רוית13/08/2013אבל עדיין, לדעתך זה יועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי... תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013יותר טוב מכלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
רוית13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)