מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מטפורמיןחסוי13/08/2013
שלום אני בת 22 בעלת שחלות פוליציסטיות עוברת טיפולי פוריות ,3 שנים מנסים ללא הצלחה. חודש שעבר היריון כימי. המליצו לי על מטפורמין אשמח לדעת מה זה? אני חייבת לרדת במשקל ולא מצליחה. וכל טיפול יש לי רק 4 ביציות ושלא תמיד שורדות אשמח את עצתכם בנושא..ואם מישהי שמעה על דיאטנית בתחום באזור הדרום אשמח לשמוע פרטים תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מטפורמין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013השימוש במטפורמין נעשה גם בנשים עם הפרעות בביוץ על רקע שחלות פוליציסטיות,מאחר ונשים אלו סובלות לעתים מהפרעה במטבוליזם הסוכר שמתבטא בעמידות לאינסולין,בנשים אלו עם שחלות פוליציסטיות שאינה מבייצת באופן סדיר -מתן מטפורמין מעלה את הסיכוי של האישה לבייץ אפילו באופן עצמוני,ואכן נשים רבות עם עודף משקל יורדות ביתר קלות במשקל בעת נטילת התרופהדבר המסייע גם להצלחת טיפול הפריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרופין המשך
חסוי13/08/2013תודה על התשובה פרופסור רציתי לדעת מי יכול לתת לי מרשם לתרופה וכל סמך מה.. אני אכן סובלת משחלות פוליסיצטיות והאם השימוש בתרופה לא מפריע בזמן טיפול עם הורמונים וכו׳??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפורמין
חסוי13/08/2013על סמך מה***שגיאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתכם
חסוי13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013באשר למרשם הוא צריך להינתן לך ע"י הרופא המטפל,התכשיר בהחלט אינו מפריע לטיפול ההורמונלי -אדרבא.הגדרת מצבך כסובלת משחלות פוליציסטיות נעשית על סמך הגדרות ברורות שחזקה על הרופא שלך שהוא מכיר אותן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפורמין המשך
חסוי13/08/2013רציתי לדעת אם הכדורים עוזרים למה נשים רבות בעלת שחלות פוליציסטיות עדיין מתקשות להקלט להיריון שהן נוטלות את הכדורים?ולמה זה לא טיפול שישר נותנים כאשר מגלים אצל הבחורה שחלות פוליציסטיות.? והאם יש עוד משהו שיכול לעזור ..?תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתכם
חסוי13/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה אבל
נטע13/08/2013זה לא יפה להקפיץ את השאלה שלך מעל מי ששאלו אחרייך, בעיקר אם את רואה שעדיין לא ענו לאף אחד מאז ששאלת וגם ככה השרשור שלך תופס חצי עמוד. נהוג להמתין בסבלנות ולכבד את כל מי ששואלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח
חסוי13/08/2013ממי תרגעי יענו לך בסוף לא צריך לריב על פורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת
רוית13/08/2013את ממש לא בקו, אה? סיון צודקת, בדיוק מה שכתבת לה היית צריכה להגיד לעצמך, שתרגיעי כי בסוף יענו לך. ואם כבר אז תשאלי את הכל בפעם אחת, אל תטריחי כאן את הרופאים כל פעם בשאלות המשך, תנסחי הכל, תשאלי ותמתיני בסבלנות לתשובה.
והשטות הזו של חחחחחחח ממש מזלזלת, לא ראויה ומראה כמה שאת ילדותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח
חסוי13/08/2013בכיף:) אשתדל לא להגיב על שטות זו כולנו פה הורמונליות .. יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתירגעו
חסוי13/08/2013בנות תירגעו זכותה של כל אחת לשאול כמה ומתי שהיא רוצה זה לא לעיניין להתעצבן כל בחורה והמקרה שלה גם לי זה קרה וכעסו עליי ולא הבינו את המצב שלי אז אל תשפטו אף אחת . גם אתן הייתן רוצות לדעת משהו אם זה היה דחוף מאוד!! ערב נפלא ופורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחח
רוית13/08/2013את יודעת מה יפה בפורום הזה? שכאשר את עונה לעצמך וכאילו מחליפה שם זה מחליף את השם של ההודעות הקודמות שכתבת...אז מקודם היית "אני" ועכשיו כתבת בשם "נופר" אבל מאותו מחשב אז המערכת שינתה את השם שלך בכל השרשור. בקיצור פאדיחה. אל תכתבי הודעות תמיכה לעצמך, זה מביך, או במילים שלך חחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוית, נראה לי שהיא כבר לא תכתוב פה
מנסה13/08/2013מבינה את הצורך בקבלת מענה מהיר אבל צריך גם לזכור שיש פה לא מעט בנות שממתינות למענה, קצת התחשבות וכולן תקבלנה תשובה, גם בלי צורך בהקפצות ושאלות נוספות ונוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני לולי ומנסה לה... הגזמת נופר
שרית14/08/2013די עברת לגור כאן תישאלי כולנו שואלות אבל את חופפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מטפורמין המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2013כל שיקול לסוג הטיפול והמאפיינים שלו תלוי במדדים שונים שע הרופא המטפל לקחת בחשבון,והטיפול עדיין אינו ערובה להצלחה ולעיתים נדרש טיפול מסיבי יותר בזריקות ואפילו הפריה חוץ גופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)