שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    שירלי
    13/08/2013

ב14/7 עברתי החזרה של 2 עוברים מוקפאים שלצערי לא נקלטו...לאחר טיפול בפרוגינובה אנדומיטרין וזריקות פרוגסטרון רטרד 500... שבוע לאחר הפסקת התמיכה הופיע דימום קל מאוד שלא היה נראה כמו מחזור אך בדיקות הדם הראו שזה אכן מחזור... היום היום ה11 למחזור עם טיפול בפרוגינובה ועדיין יש לי הפרשות חומות כל הזמן... האם זה נשמע תקין?יום חמישי יום ה13 אמורה לעשות בדיקות דם us על מנת לראות אם הרירית מוכנה להחזרה...מה דעתך?ההפרשות תקינות או שכדאי ליידע את הרופא?אולי זה משהו שעלול להפריע להחזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/08/2013

הפרשות החומות מעידות שההליך ההורמונלי לא תקין ולטעמי עלייך לידע את הרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור תענה לי בבקשה

שירלי
    14/08/2013

מה יכולה להיות הסיבה לכך?מה עושים במצב כזה האם מפסיקים את הטיפול ומחכים לחודש הבא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור תענה לי בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2013

יש לבצע בדיקת דם לאסטרוגן ,ופרוגסטרון כדי למצב את מצבך ולפי הנתונים שיתקבלו לפעול כדי לתקן את המצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר מיואשת

שירלי
    14/08/2013

אני כבר לא יודעת מה לעשות סבב קודם כשל ועכשיו ההפרשות האלה למה הם מופיעות?זה יכול להעיד על בעיה שיש לי?
    ואין לי כוח לחכות שוב לסבב הבא
    :-(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר מיואשת - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2013

בצעי בדיקת דם הורמונלית לאסטרוגן ופרוגסטרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו