חולשת שרירים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חולשת שרירים
    טל
    15/08/2013

הי אני בשבוע 33 ממר עם תאומים תודה לאל. אני בשמירת הריון משבוע 25 ערב קיצור צוואר. המצב יציב תוד לאל. מה שממשיכ להטריד אותי וכל הזמן הוא וירוס הcmv שאין לי אליו נוגדנים ומהצעת את הבדעקה כל שבועיים כי כל פעם יש משהו אחר כולל ילד קטן בבית בן שנתיים שיהיה בריא כל הזנן עם וירוסים מהגן. אני כבר שבוע עם חולשת שרירים כזה שרירים עייפים רגליים וידיים, ופעם אחרונה שביצעמ את הבדעקה ויצא תודה לאל שלילי היה שבוע 31 וארבעה ימים לפני שבוע פלוס. האם שוב טצטרכ כעת לבצע את הבדעקה כל פעם משבועיים לשבועיים לא חיה וזה מטריפ אותי שהחיים חוזרים למסלולם רק לאחר תוצאות שליליות בעה בבדיקה הזו. האם יש טעם? מה בכלל אומר לא משמעותח בשלב זה? כי ראיתי שעניתם מה המשמעות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשת שרירים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין ללא חןם תודה לאל

טל
    15/08/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשת שרירים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/08/2013

בשבוע מתקדם כל כך הסכנה פחתה לאין ערוך ,ואין צורך לבצע יותר את הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו