חומצה פולית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית
    מיטל
    15/08/2013

היי

אני נוטלת חומצה פולית 400 מק"ג מידי יום קרוב לשנה וחצי,האם זה בסדר או שיש צורך להפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית - תגובה

פרופ' שחר קול
    15/08/2013

זה בסדר.
    לפי המלצת משרד הבריאות יש להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ' קול עוד שאלה

מיטל
    15/08/2013

אני לפני החזרת מוקפאים ניסינו על בסיס מחזור טבעי אך כרגע הרופא החליט לשנות את התוכנית ולתת לי פעמיים ביום אסטרופם 2 מק"ג פעמיים ביום, ואמר לי לחזור לבדיקת אולטרסאונד שבוע הבא ,בבדיקה האחרונה עובי הרירית היה 6 ונצפו מספר זקיקים שבניהם אחד בגודל 10 מתי לפי דעתך תהיה ההחזרה ?(עוברים מוקפאים ביום 3)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופ' קול עוד שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/08/2013

המטרה של הוספת האסטרופם היא לעבות את הרירית עד לעובי ראוי.עד כה לא הושגה מטרה זו ויש מקום להגדיל כנראה את מינון האסטרופם עד להשגת רירית בעלת עובי מינימלי של 7 מ"מ וזאת כמובן בתנאי שבדיקת הדם לא תעיד על ביוץ שהתרחש בטרםן השגת מטרה זו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו