תוצאות בדיקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות
    גלית
    17/08/2013

שלום רב,
    אני עוברת תהליך של תרומת ביצית. עד כה עברתי שתי החזרות של עובר אחד ובשתי הפעמים היו תוצאות דם שונות לגמרי.
    בפעם הראשונה לקחתי אסטרופם ופרוגינובה פעמיים ביום. חמישה ימים לפני החזרת העובר התוצאות היו:
    E2- 15,341
    פרוגסטרון 11.2
    LH 2.7
    רירית 9

בפעם השניה לקחתי שני אסטרופם ןפרוגינובה פעמיים ביום ודקסמטזון אחד. התוצאות חמישה ימים לפני ההחזרה היו:
    E2 20,763
    פרוגסטרון - קטן מ-0.8
    LH קטן מ- 0.5
    רירית 7.5

אילו תוצאות מראות מצב אידיאלי יותר להחזרת העוברים, אם בכלל.
    מדוע יש שוני כזה בתוצאות?

תודה מראש ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/08/2013

הפעם השניה הייתה ללא עליית פרוגסטרון מוקדמת שמשבשת את רירית הרחם במידה והיא מתרחשת בטרם עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות

גלית
    18/08/2013

תודה על תשובתך אך לא ברור לי האם תוצאות הבדיקות אופטימליות או שיש מקום לשיפור ואיזה מהתוצאות טובות יותר לקליטת עובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    19/08/2013

בפעם הראשונה לא היה צריך להחזיר עוברים עקב עלית פרוגסטרון לרמה גבוהה.
    בפעם השניה זה יותר בסדר אך לא ברור לי פרוטוקול של פרוגינובה ואסטרופם ביחד ועוד מתן סטרואידים שזה מיותר לגמרי.
    הורמון האסטרוגן בבדיקה הוא גבוה יתר על המידה בגלל עודף האסטרוגנים שלקחת והסיבה לא ברורה לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקה

גלית
    21/08/2013

תודה על תשובתך. חשוב לציין כי לפני כשלושה חודשים, לקחתי דקא פפטיל 3.75 בשביל לדכא את המערכת ההורמונלית. האם ייתכן כי זו הסיבה שהרופא שלי בחר בטיפול כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/08/2013

כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו