בנות אשמח לעזרה גונל F

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בנות אשמח לעזרה גונל F
    שירה
    19/08/2013

לכ מי שיכולה לעזור, וגם לרופא כמובן, אמרו לי לקנות גונל F 900 ולהזריק למשך 5 ימים מהיום החמישי למחזור 75 יחידות. האם העט הזה מספיק לכל החמישה ימים עבור כמות של 75 יחידות ויותר ?

העט עולה 200 שקל מהקופה במקום מעל 1000 שקלים.

אם כן, האם בעט כזה שאני קונה יש מחטים חד פעמיים? איך זה הולך?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות אשמח לעזרה גונל F

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשירה

מיה
    19/08/2013

היי, נראה לי שאמור להספיק. אבל ליתר בטחון יחד עם העט בא מס' טלפון של קו חם של גונאל, שהם ממש סבבה. עונים על כל השאלות ועוזרים לחשב לכמה הזרקות בדיוק זה יספיק. פניתי אליהם כל פעם שהייתי לחוצה מדי כדי לחשב והם תמיד עזרו.

העט בא יחד עם המחטים ובכלל נח להזרקה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות לשאלות שלך

אני
    19/08/2013

אם את צריכה להזריק 75 בעט של 900, אין לך בעיה. זו כמות יחסית קטנה שאמורה להספיק ל-12 ימים. בתוך הערכה יש לך מלא מחטים עבור העט...שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה בנות!! עזרתן לי

שירה
    20/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו