מעקב זקיקים עזרה דחופה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים עזרה דחופה בבקשה
    אינגה
    20/08/2013

מטופלת באיקקלומין 2 כדורים ביום. ביום ה8 למחזור היה זקיק בגודל 11 בשחלה ימנית. ביום ה13 למחזור באולטרסאונד למעקב זקיקים נצפה שחלה ימנית 44*48, זקיקים בגודל 12×10, ממצא ציסטי צלול 34*30. שחלה שמאלית 25*36, נצפו זקיקים קטנים. אנדומטריום 18 מ"מ. דוגלס נוזל בכמות קטנה. הטכנאית אמרה לי שכנראה לא היה ביוץ ושהזקיק הפך לציסטה. רופא נשים טוען שיכול להיות ביוץ אוטוטו... אני מבולבלת... אודה לכם אם תוכלו לפענח לי את תוצאות האולטרסאונד.. האם יש עוד סיכוי החודש להשיג הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים עזרה דחופה בבקשה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/08/2013

יתכן וקיומו של נוזל בדוגלס מעיד על ביוץ שהיה זה מכבר,והמבנה המיסטי הינו בפועל גופיף צהוב-בצעי בדיקת פרוגסטרון אם הוא גבוה כנראה שהיה ביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהקשר לזקיקים

אינגה
    20/08/2013

האם לפי ממצאים הנ"ל רופא נשים יכול להגיד לי מתי בערך התרחש ביוץ? האם הזקיקים הקטנים שנצפו בנוסף עדיין רלוונטיים החודש או שהם יספגו? כי הרופה ממליץ לי לעשות זריקת אובריטול ואין לי מושג למה אם כבר היה ביוץ... תודה רבה לכם על המענה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהקשר לזקיקים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/08/2013

ההנחה של הרופא המטפל שלך כנראה מבוססת על קיומו של נוזל בדוגלס שיכולה על אפשרות של ביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו