עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מיטל
    20/08/2013

היי ערב טוב
    אני כרגע ביום ה-26 למחזור שבד"כ נע בין 40-ל45 ימים,אני לפני החזרת מוקפאים בתחילה הרופא המטפל המליץ על מחזור טבעי שעקבנו וראינו בא.ס שהזקיקים לא גדלים יותר מ10,הרופא נתן לי אסטרופם 2 מ"ג פעמיים ביום כרגע אני ביום ה-9 ללקיחת האסטרופם.
    היום ב-א.ס נצפתה הרירית בעובי של 7.9,והזקיקים עדין קטנים עד10,הרופא אמר לי לחזור יום ה' הקרוב על בדיקה א.ס שוב.
    השאלה היא אם יש סיכוי שעד יום שני הקרוב תהיה ההחזרה?? משום שיום שלישי למחרת עוד שבוע אני טסה לשבוע ימים ויידעתי על כך את הרופא.

אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה

מיטל
    21/08/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2013

צריך במקביל לזקיקים לעשות בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
    רירית בגודל 7.9 מספקת ואם היו בדיקות דם אפשר היה לתת פרוגסטרון ולהחזיר עוברים.
    אם הרופא שלך מסתמך רק על אולטרה-סאונד בלי בדיקות לדעתי זה פחות טוב.
    יש גם רופאים שחושבים שצריכים רירית גדולה יותר,לדעתי לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/08/2013

מאחר ורירית הרחם שלך עומדת כבר בקריטריונים מתאימים ניתן להתחיל כבר בטיפול הפרוגסטטיבי (נרות,ג'ל)ולתכנן את ההחזרה לפי יום ההקפאה של העוברים לפי המועד הרצוי לך לפני נסיעתך לחו"ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיטל
    22/08/2013

תודה רבה לכם על המענה!!
    שאלה נוספת מה הכוונה להמשך טיפול בנרות/ג'ל הכוונה לאנדומטרין?
    הרופא המטפל שלי אמר שלדעתו הרירית לא עבה מדי ולא מוכנה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/08/2013

הכוונה להתחיל פרוגסטרון כלשהוא במתן לנרתיק וזהו יום הביוץ.
    אם היו בדיקות דם תקינות היה אפשר להתחיל פרוגסטרון ברירית של 7.9 ואז להחזיר עוברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו