דחוףףףףף עם אפשר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף עם אפשר
    עדנוש29
    20/08/2013

שלום לכם ב תאריך 11/8 עברתי החזרה של 2 עוברים ומאתמול בלילה יש לי כאביי טופת דמוי מחזור ממש "הנה זה באאאאאאאא וכלום לא בא," אתמול בלילה זה היה כאביי גב תחתון (ככה היה לי בזמן הפלה בטיפול האחרון אבל כרגע עדיין מוקדם להפלה או משהו שקשור בכלל) היום כול היום כאבים לא ממש חזקים אך בהחלט מורגשים בבטן התחתונה ברחם וכרגע התעוררתי כי הכאב מקרין לי באופן מטורף לשוק של רגל ימין ממש שורף לי השוק בצורה מטורפת במיוחד עם אני עומדת....מה זה יכול להיות????בכול הטיפולים שעברתי לא ניתקלתי בכזה דבר ועוד לפני הבדיקת בטא בכלל..מחכה לתשובתכם מאוד מאוד...יש לצייין שאין דימום ולא כלום היה לי בהפרשות של הקרינון טיפה ורוד בהיר בהיר כזה וזהו לא משהו חריג..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף עם אפשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף עם אפשר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/08/2013

יתכן שבעקבות הטיפול התפתחו ציסטות שחלתיות הגורמות לכאבי הבטן והקרנת הכאב לאזורים אחרים -רצוי לבצע בדיקת אולטרסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףף עם אפשר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2013

תעשי תבחין הריון.
    כל מה שאת כותבת זנ תוצאה של הפעילות ההורמונלית וןיתכן גם הריון וזאת עקב השינויים בעיקר בפעולת המעיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..המשך

עדנוש29
    21/08/2013

אתמול לבסוף היו לי כאבים עד שעה 12 בלילה יעני במשך יומיים ובבוקר קמתי כמו חדשה נעלמו כלא היו... יש לי שאלה לגביי החיסון פוליו עשיתי לילדה שלי היא בת 4 היום את החיסון הוא לא מסכן אותי ואת העוברים במידה וכן יושג ההריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה סליחה עוד משהו קטן

עדנוש29
    21/08/2013

אתמול הכאבים נעלמו לאחר שהיה לי בערב שילשול חזק (סליחה על הביטוי הלא כול כך נעים) אך הכאבים היו ממש של מחזור ולא כאביי בטן של קילקול כיבה.. ועשיתי אפילו היום בבוקר מדדתי חום השחר והיה 37.2 שזה אומר שעדיין לא אמור להיות לי מחזור נכון? אולי הכאבים נובעים כתוצאה משימוש של קרינון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהה סליחה עוד משהו קטן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2013

הכאבים לא מקרינון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..המשך - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/08/2013

לא מסכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו