מיואשת- זקוקה לעצה.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מיואשת- זקוקה לעצה.
    נופר
    20/08/2013

שלום לפרופסורים היקרים אשמח לשתף אתכם במצבי ואודה לכם אם תייעצו לי...
    אני בת 23 (מנסים 3 שנים להיקלט) עם שחלות פוליציסטיות ותת פעילות ב.התריס (שנה מאוזנת) סובלת מעודף משקל מכל ההורמונים אבל יש לציין שמחזור סדיר אף פעם לא היה לי וגם ביוץ ללא הורמונים לא היה. אני ובעלי עשינו את כל הבדיקות שיצאו תקינות ,כולל צילום רחם! אני אחרי 3 הזרעות ו4 טיפולי ivf שמהם שואבים לי רק4 ביציות (כי זה מה שהושג בסה"כ) ובלי מיקרומניפולציה אין הפרייה למרות שהזרע תקין!
    חודש שעבר היה לי היריון כימי וכרגע מחכה למחזור כדי להתחיל טיפול חדש עם מינונים גבוהים של זריקות! אני נורא מיואשת ואובדת עצות, אשמח לדעת מהי דעתכם בנושא ואיזו בדיקה הייתם מייעצים לי לעשות כדי לבדוק לעומק למה אין היריון\ ביציות?
    מה השלב הבא אחרי מיקרומניפולציה כדי שיושג היריון סוף סוף?
    המליצו לי על פיפל אינני יודעת עד כמה זה יעזור..מה אתם אומרים?
    תודה רבה שאתם כאן לכוון, לתמוך ולעזור!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת- זקוקה לעצה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת- זקוקה לעצה. - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/08/2013

לאור העובדה שהושג הריון בטיפול האחרון (למרות היותו הריון כימי)מצביעים על סיכוי מצויין להרות בטווח קצר ,עלייך להמשיך לפעול בהמלצת הרופא המטפל שלך כולל ביצוע פיפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך !!!

חסוי
    21/08/2013

טיפה של אור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו