מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון מעל 40הדר21/08/2013
לאורך כל התשובות שלכם ובהתמדה אצל כל הפרופסורים
אתם תמיד אומרים שמעל 40 אין סיכוי גדול
שבגלל הגיל ההפריות נכשלות
שהביציות באיכות ירודה
אז למה בעצם בכלל אתם מטפלים בבנות 40+ ?
איך יכול להיות שקובעים טיפול לפני שבודקים רזרבה שחלתית?
למה הבדיקה הזאת היא לא הראשונה שמטופלת ivf שומעת עליה?
ואיך יכול להיות שכל כך הרבה בנות 40+ ואפילו בנות 45+ מצליחות להביא ילדים אני באופן אישי מכירה לפחות 10 בנות שהפכו לאימהות בגיל 40-45 מהביציות שלהן... גם מטיפולים וגם מהריון טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מעל 40 - תגובה
פרופ` דוד בידר21/08/2013קודם כל אנחנו תמיד בודקים רזרבה שחלתית ומסבירים מה הסיכויים.
אני אישית לא מכיר הרבה הריונות בגילים שציינת וגם יש הבדל בין גיל 40 ל 43 או 45.
את ראית ושמעת על הריונות אך את למעשה לא יודעת תמיד את כל האמת.
גם כשאנחנו ממליצים לא לטפל כי אין כמעט סיכויים הנשים לא שומעות לרופא ה״רע״
והולכות לרופא ה״טוב״ שנותן מעט סיכויים.
יש סיבות רבות למה אנחנו כן מטפלים בגילים אלא למרות שברוב העולם לא ואחת הסיבות החשובות זה הקושי של נשים לקבל את הגזירה שחוברות לרופא״טוב״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא יודעת
דנה22/08/2013בוודאות שאכן מדובר בילדים ביולוגיים שלהן.
זה נכון שיש בנות שנכנסות להריון ראשון בגיל 45 בצורה טבעית או דרך טיפול ויולדות ילד בריא. אבל הן מעטות מאד. לא בדקתי את העניין מבחינה סטטיסטית אבל אני מניחה שההצלחה מגיעה לכל היותר לאחוז אחד או לחצי אחוז מהנשים בגיל הנ"ל.
כלומר רוב מוחץ של הבנות בגיל הזה מעמידות פנים שמדובר בילד ביולוגי שלהן. הן לא אומרות לך את האמת.
אני ראיתי רק אישה אחת שהייתה בהריון בגיל 45, אבל לא מדובר בהריון ראשון, וגם לא בהריון שני, ולכן זה סיפור שונה עם אחוזי הצלחה גבוהים יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מכירות סיפורי הצלחה?
מירי22/08/2013של נשים בנות 40 שהצליחו להרות מתרומת זרע??? אני שומעת רק על מקרים של נשים עם בני זוג/בעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיעזור
שמחה22/08/2013הי מירי
אני מכירה אישית אישה שהרתה בIVF אמנם מזרע של בעלה (אבל זה משנה? כשמדובר בטיפולי הפריה חוץ גופי?)
בכל אופן הבטא הראשון שלה היה 8 ואז היא חשבה ששוב אכזבה קשה אחרי כספים רבים שהןם השקיעו בזה אחרי יומיים הבטא היה 6 !!!
השם עזר לה ועשה "נס"
היום יש לה תינוק בריא טפו טפו טפו לידה קלה טבעית של 6 שעות
אל תתייאשי
אה, וגם בת דודה שלי (כמעט שכחתי)
בת 42 רווקה עשתה תרומת זרע ונקלטה על הפעם הראשונה!!!
יש לה היום בן מקסים שדומה לה מאוד- אריאל
אין ייאוש כלל!
הכל בסדר
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכירה
דנה25/08/2013מקרה של אישה רווקה ללא ילדים שהצליחה מתרומת זרע להביא ילדה מביצית של עצמה בגיל 44. אבל זה היה מזמן. אולי לפני יותר מעשור. היום בגיל הזה כבר יש פחות הצלחות כאלה. בשנים האחרונות יש ירידה משמעותית בפריון בגילאים האלה לעומת העבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להגיד סתם?
שמחה22/08/2013אם לא בדקת בצורה סטטיסטית?
איך את יודעת שזה אחוז לחצי אחוז?
זה לא פייר ולא לעניין להוריד לאנשים את המוטיבציה
עם הרבה נחישות ואמונה- הכל אפשרי
בואו נהיה חיוביות וכך גם בדיקותינו
כל טוב לכולן
מבלי לפגוע חלילה
אני באמת מכירה יותר מאישה אחת שהצליחו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה גם
גלי22/08/2013אני מכירה באופן אישי 3 נשים שילדו בגיל 43. היו להם כבר כמה ילדים וזה בוודאות ילד שלהן. הבנתי שככל שמתרחקים מ40 הסיכוי קטן באופן משמעותי. פרופסור זיידמן כתב בפורום המקביל כאן של הורים בטיפולי פוריות שרק רבע מהנשים בנות 40 יתקשו להרות. אך עם ההתקדמות בגיל האחוז עולה. אל תשכחו שלמומחים כאן מגיעות הנשים שמתקשות להרות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת באמת
דנה25/08/2013מכירה יותר מאישה אחת שהצליחה להרות לראשונה בגיל 44 או בגיל 45?
בדוגמא הראשונה שהבאת כאן לא ציינת את גיל האישה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)