שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    א
    22/08/2013

שלום, אני בשבוע 15.

לפני כמה ימים בבדיקת שתן נמצא חיידק Klebsiella pneumoniae. שאלתי כאן בפורום, ואמרו לי לקבל טיפול מיידי (תודה רבה לכם!) וגם שברגע שאקבל טיפול אני יכולה להירגע (ושוב תודה, עזרתם מאוד!).
    באותו יום התחלתי לקחת אנטיביוטיקה. כרגע אני מטופלת בזינט, אך כמובן שכל עוד שאני באמצע הטיפול ועוד לא עשיתי תרבית אני לא יודעת האם הטיפול משפיע והאם החיידק עדיין שם. הרופא גם עשה אולטרא סאונד וראה עובר עם דופק ותנועות.
    קראתי על כל הדברים הנוראיים שיכולים להיגרם עקב הדלקת, והתחלתי לדאוג.

השאלה שלי היא אם אין לי כאבים, דימום או חום, ואני מטופלת באנטיביוטיקה האם ניתן להניח שהכל תקין והעובר בסדר, שהרי אני לא יודעת עדיין אם הטיפול משפיע כרגע ואם החיידק מגיב לטיפול? או שעצם העובדה שאני לוקחת זינט מונעת את השפעת החיידק והדרדרות המצב? כלומר איך אני אמורה לדעת שזה עוד לא עלה לכליות וכרגע המצב תחת שליטה (נראה לי שהייתי מרגישה משהו, לא)?

סליחה על כל השאלות והאורך, זה הריון ראשון אחרי IVF ואני די לחוצה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/08/2013

בשלב זה את מטופלת בתרופה יעילה ואין לך כל ממצאים המעידים על התפשטות התהליך,בכל מקרה בגמר הטיפול יש לחזור על התרבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' אשכנזי

א
    22/08/2013

תודה רבה, אז בינתיים אני יכולה להניח שהכל בסדר עם העובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/08/2013

כל עוד לא התפתחו תסמינים קלינים ההערכה היא שהעובר לא נפגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה תסמינים קלינים?תודה רבה!

א'
    24/08/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה תסמינים קלינים?תודה רבה! - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/08/2013

תבמינים קליניים הינם חום ,כאבי גב,כאבים במותניים,שתן דמי,צריבה במתן שתן דכיפות ודחיפות במתן שתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו