דחוף שבוע 8

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף שבוע 8
    ב
    25/08/2013

שלום רב,
    אני בשבוע 8+6 ואני מקבלת 3 פעמים ביום אוטרגסטן, היום בבוקר כאשר שמתי את הכדור אני לא בטוחה שהוא נכנס פנימה מהסיבוצ הבאות הרגשתי משהו עף לי על היד, ואחרי מצאתי על הריצפה כדור זרוק.
    אני לא יודעת אם הכדור נכנס פנימה ולכן שמתי כדור נוסף, אני צריכה להשים עוד 2 אחד בצהרים ואחד בלילה.
    השאלה אם זה בסדר להשים את הכדורים האחרים בשעות שלהם? או שצריך לוותר על כדור אחד כי אני לא יודעת כמה כדורים באמת נכנסו מהבוקר?
    מחכה לתשובה דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף שבוע 8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף שבוע 8 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/08/2013

את יכולה להמשיך בשקט לשים כמו שכתבת.
    בשבוע ההריון שבו את נמצאת את גם יכולה כבר להפסיק לקחת את התרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

ב
    25/08/2013

פרופסור דוד
    לא הבנתי את התשובה כי בשאלה רשמתי אם לקחת עוד 2 כדורים שנישארו שצריך לקחת להיום או להוריד אחד?בגלל שיש מצב ששמתי 2 בבוקר ולפי ההוראות תרופה רשום שאסור יותר מ3 ביום...שזה לא יסכן לי את העובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףףף

ב
    25/08/2013

אני צריכה לדעת תשובה דחופה לשאלה שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    25/08/2013

כדורים של פרוגסטרון לא פוגעים בעובר וגם אם שכחת או לא או לקחת 4 ביום לא יקרה כלום
    כמו כן את יכולה בכלל להפסיק לקחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו