התפתחות זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התפתחות זקיקים
    שירה
    25/08/2013

היי אני בת 25 עוד מעט...לפני כחודשיים התחלתי טיפולים של הזרקת מונופר מולטידוז התחלתי במינון 75 יחי' ולאחר מכן לא הייתה שום תגובה העלו לי ל150...לאחר בדיקות אולטראסאונד ודם הסתבר שהזקיקים גדלו יתר על המידה וכמה מהם התפתחו והרופא ביקש ממני לעשות הפסקה עם הזריקות כדי שהזקיקים יחזרו לעצמם להיות קטנים והרמת הורמונים תפחת.לאחר חודש באמת ירדו הזקיקים...יום ראשון שעבר התחלתי שוב להזריק 75 יח' והיום לאחר שבוע עשיתי בדיקות ומסתבר ששוב הגוף לא הגיב והזקיקים עדיין קטנים.הרופא הורה לי להזריק למשך 4 ימים שוב 112 יחי' ...אני נורא פוחדת ששוב לאחר 4 ימים אלו יגידו לי שהזקיקים שוב התפתחו יתר על המידה ויהיה צריך להפסיק את הטיפולים שוב לזמן מה...האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות זקיקים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/08/2013

הרופא הוריד את המינון ונקווה שהפעם התגובה תהיה הולמת,אם כי ניתן היה לתתמינון של 100 יחידות לטווח קצר יותר מטעמי זהירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו