מועדים וכאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועדים וכאלה
    מנסה
    26/08/2013

מתנצלת מראש על החפירה. שלום, שבועיים לאחר הזרעה עם גונאל ואוביטרל ולאחר מכן קרינון. הבוקר בדיקת דם בטא קטנה מ 3 אסטרדיול קטן מ 76.5 ו׳ פרוגסטרון 36.7. המחזור עדיין לא הגיע (כנראה בגלל הקרינון). נקבע לי תור לרופא רק לשבוע הבא כשהתוכנית היא לא לעשות הזרעה החודש ולקבל ממנו הפניה לצילום רחם. קודם כל, אם הקרינון האחרון היה אתמול בערב, מתי צפוי המחזור להגיע? האם הביוצים (טבעי) לאחר חודש הטיפול יהיו כפי שהיו לי לפני הטיפול ? בגלל החגים יש לי חשש שלא נוכל לנסות להרות טבעי החודש בגלל שעד שייקבע תור לצילום הרחם כבר נפספס את מועד הביוץ, חשש נוסף הוא שהמחזור הבא יגיע בזמן חוה״מ סוכות כשהמרפאה לא עובדת וכך גם אפספס את מחזור הטיפול שלאחר הצילום. האם כדאי לטעמך לדחות את הצילום לאחר המחזור הבא והחודש לנסות טבעי? האם הסיכויים להיכנס להריון זהים בין אם הגוף קיבל הורמונים בחודש שקדם ובין אם לאו ? סליחה על המבול והמון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועדים וכאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועדים וכאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/08/2013

שלום,יש להניח שלאחר הפסקת הקרינון תקבלי ווסת תוך 1-3 ימים,הייתי ממליץ לפעול בהמלצתו של הרופא המטפל ולבצע את צילום הרחם,לא אחת מתרחש הריון בעקבות צילום רחם ,באשר לתזמון החגים ,תמיד נשארת האופציה לקיים יחסים ללא צורך בהזרעות או עזרה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

מנסה
    26/08/2013

ברור שהדרך הטבעית קיימת ואהובה. ההתלבטות פה התעוררה מאחר והביוץ שלי (הטבעי) טרום הטיפול האחרון היה ביום מחזור 14, עם ההמתנה לתור לרופא והמתנה לצור לצילום בשילוב החג, נראה לי שהצילום יהיה רק לאחר מועד הביוץ כך שהחודש למעשה יירד לטימיון, בגלל זה סברתי שכדאי לדחות הצילום לחודש שאחרי. האם הביוץ עתיד להשתנות החודש נוכח ההורמונים של הטיפול הקודם והאם להורמונים שנלקחו יכוחה להיות השפעה גם על החודש הזה ? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    27/08/2013

התגובות של כל מטופלת הינם אינדיווידואליות ,אולם מדובר בסה"כ בחודש יותר או פחות ,לכןטוב תעשי לפי התחושות שלך ,כי אין בכך היבט רפואי מהותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו