מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מועדים וכאלהמנסה26/08/2013
מתנצלת מראש על החפירה. שלום, שבועיים לאחר הזרעה עם גונאל ואוביטרל ולאחר מכן קרינון. הבוקר בדיקת דם בטא קטנה מ 3 אסטרדיול קטן מ 76.5 ו׳ פרוגסטרון 36.7. המחזור עדיין לא הגיע (כנראה בגלל הקרינון). נקבע לי תור לרופא רק לשבוע הבא כשהתוכנית היא לא לעשות הזרעה החודש ולקבל ממנו הפניה לצילום רחם. קודם כל, אם הקרינון האחרון היה אתמול בערב, מתי צפוי המחזור להגיע? האם הביוצים (טבעי) לאחר חודש הטיפול יהיו כפי שהיו לי לפני הטיפול ? בגלל החגים יש לי חשש שלא נוכל לנסות להרות טבעי החודש בגלל שעד שייקבע תור לצילום הרחם כבר נפספס את מועד הביוץ, חשש נוסף הוא שהמחזור הבא יגיע בזמן חוה״מ סוכות כשהמרפאה לא עובדת וכך גם אפספס את מחזור הטיפול שלאחר הצילום. האם כדאי לטעמך לדחות את הצילום לאחר המחזור הבא והחודש לנסות טבעי? האם הסיכויים להיכנס להריון זהים בין אם הגוף קיבל הורמונים בחודש שקדם ובין אם לאו ? סליחה על המבול והמון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מועדים וכאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/08/2013שלום,יש להניח שלאחר הפסקת הקרינון תקבלי ווסת תוך 1-3 ימים,הייתי ממליץ לפעול בהמלצתו של הרופא המטפל ולבצע את צילום הרחם,לא אחת מתרחש הריון בעקבות צילום רחם ,באשר לתזמון החגים ,תמיד נשארת האופציה לקיים יחסים ללא צורך בהזרעות או עזרה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
מנסה26/08/2013ברור שהדרך הטבעית קיימת ואהובה. ההתלבטות פה התעוררה מאחר והביוץ שלי (הטבעי) טרום הטיפול האחרון היה ביום מחזור 14, עם ההמתנה לתור לרופא והמתנה לצור לצילום בשילוב החג, נראה לי שהצילום יהיה רק לאחר מועד הביוץ כך שהחודש למעשה יירד לטימיון, בגלל זה סברתי שכדאי לדחות הצילום לחודש שאחרי. האם הביוץ עתיד להשתנות החודש נוכח ההורמונים של הטיפול הקודם והאם להורמונים שנלקחו יכוחה להיות השפעה גם על החודש הזה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2013התגובות של כל מטופלת הינם אינדיווידואליות ,אולם מדובר בסה"כ בחודש יותר או פחות ,לכןטוב תעשי לפי התחושות שלך ,כי אין בכך היבט רפואי מהותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)