מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה שלילית על פרופ' רונאל רפאלדניאלה27/08/2013
בנות,
כאחת שעברה טיפולי פריון אני רוצה להמליץ לכן להנמע מלהיות מטופלות אצל פרופ' רונאל.
ייתכן והוא מקצועי (על כך יש לי השגות) אך הוא אדם קר ומנוכר, שלילי ופסימי.
בכל ביקור שלי אצלו הוא הדגיש כי לא אצליח להכנס להיריון באופן טבעי ואזדקק לטיפולי הפריה חוץ גופית.
חשוב לציין כי אף רופא לא חשב כמותו וכולם אמרו שעדיף להמשיך לנסות להכנס באופן טבעי.
אך הוא לא הסכים עמם והמשיך להדגיש את דעתו.
בין טיפולים נכנסתי להיריון באופן טבעי. כבר לפני תום הטיפול האחרון עברתי להיות מטופלת אצל רופא אחר (פרופ' זיידמן המקסים) כי לא יכולתי לסבול רופא שלא מאמין בי.
כעת, אחרי שנקלטתי באופן טבעי אני חושבת שלא רק שהוא גרם לי מפך נפש אלא שהוא גם גרם לנזק.
ידוע שגוף ונפש חד- הם ופרופ' רונאל שדאג לפמפם בנו את הגישה השלילית שלו הוריד את סיכויי להקלט גם בדרך של הפריה, כך אני מאמינה.
מעבר לכך, זה חסר מקצועיות לומר לאישה שלא תוכל להכנס להיריון טבעית, ובצורה שהוא אמר זאת- כל כך חד משמעית, הוא יצא ממש קטן...
אני מאוד חושבת שבתהליך כזה, שדורש גם כוחות פיזיים וגם נפשיים חשוב שיעמוד לצדך רופא שמאמין ביכולות שלך, הפיזיות והנפשיות, שיתמוך וישאר חיובי ותומך לאורך הדרך.
לצערי, זה לא היה כך עם רונאל.
חושב לציין באותה הנשימה שהרופאים האחרים מהמרכז להפריה חוץ גופית באסף הרופא היו אנושיים ומקצועיים, האחיות במרכז מקסימות ובכלל נעים שם.
חבל שמנהל המרכז לא לומד מכפופיו על התנהגות אנושית ואמפתית למטופלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי זה הרופא הזה?
מירי27/08/2013לאיזו קופת חולים הוא שייך? את יכולה לתת יותר פרטים. מזעזע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שאת טועה בובה...
עדנוש2928/08/2013קודם כול למה מי את שתשמיצי ככה רופא בפומבי ועוד על כלום..תאכלס הוא לא אמר או עשה משהו חריג איתך..אני חמודה שלי נתקלתי פעם ברופא שבמפורש אמר לי בפנים "אמא את לא תהיי לעולם" יש לציין שכן נפגעתי אבל לא רצתי והשמצתי אותו ברבים , פשוט ניגשתי למזכירה והחלפתי רופא...ועובדה יש לי כבר ילדה בת 4 בבית +אני בתחילת הריון חדש.. מה שאת עושה זה עוגמת נפש לאותו רופא וכדאי מאוד שתמחכי את השרשור הזה שלך כי עם הוא יראה הוא יכול גם לתבוע אותך על הוצאת דיבה חמודה...וחוץ מזה פה זה לא הפורום להשמיץ רופאים פה זה פורום שרופאים עונים על שאלות ותאמיני לי לא יהיה להם נעים לקרוא את מה שרשמת על עמיתם לעבודה וגם לא יעניין אותם לקרוא את זה...שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא מקסים, עדין ומקצועי
אירה קופל16/12/2013אחרי שהתאכזבתי מרופא מסויים, התחלתי בטיפול אצל פרופסור רונאל.
עכשיו, אחרי 2 ילדים אני יודעת שאין מקצועי ממנו. תמיד קיבלתי אצלו יחס עדין, ובסובלנות הוא ענה על כל שאלה ודאגה שהיו לי. אין מרוצה ממני על הליווי המקצועי שהוענק לי. וקחו בחשבון שרונאל הוא מהרופאים המובילים בתחומו בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את משמיצה???
תהילה17/12/2013על כל רופא יש יתרון וחסרון. למה מה את חושבת שכולם מושלמים??
חוצפה כזאת. הכי קל להשמיץ.
את לא הסתדרת איתו ולך לא הייתה כימייה איתו אבל זה לא אומר שגם לאחרות זה ייקרה.
גם על הרופא הכי נחמד ומקסים יש דברים פחות טובים להגיד אז תעשי לנו טובה ותמשיכי הלאה ושיהיה לך בהצלחה בהריון . אבל חלאס, לא להשמיץ! זה לא נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שלי זה לדניאלה כמובן
תהילה17/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל אחרות הוא מלאך! אז לא להכליל
שיר17/12/2013בבקשה לא להכליל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמצת רופא
דנה18/12/2013כל רופא רואה את התמונה אחרת,
אני פגשתי הרבה רופאים מהתחום ולכולם דעה שונה אופטימית יותר ופחות,
בסוף הלכתי עם מי שנראה לי שהסיכוי אצלו להריון הוא הגדול ביותר...והנה.!
חבל סתם להשמיץ,זה לא שהוא רצה לרעתך כך הרופא ראה את המקרה וגם לי אמרו דברים לא פעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)