המלצה שלילית על פרופ' רונאל רפאל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המלצה שלילית על פרופ' רונאל רפאל
    דניאלה
    27/08/2013

בנות,
    כאחת שעברה טיפולי פריון אני רוצה להמליץ לכן להנמע מלהיות מטופלות אצל פרופ' רונאל.
    ייתכן והוא מקצועי (על כך יש לי השגות) אך הוא אדם קר ומנוכר, שלילי ופסימי.
    בכל ביקור שלי אצלו הוא הדגיש כי לא אצליח להכנס להיריון באופן טבעי ואזדקק לטיפולי הפריה חוץ גופית.
    חשוב לציין כי אף רופא לא חשב כמותו וכולם אמרו שעדיף להמשיך לנסות להכנס באופן טבעי.
    אך הוא לא הסכים עמם והמשיך להדגיש את דעתו.

בין טיפולים נכנסתי להיריון באופן טבעי. כבר לפני תום הטיפול האחרון עברתי להיות מטופלת אצל רופא אחר (פרופ' זיידמן המקסים) כי לא יכולתי לסבול רופא שלא מאמין בי.
    כעת, אחרי שנקלטתי באופן טבעי אני חושבת שלא רק שהוא גרם לי מפך נפש אלא שהוא גם גרם לנזק.
    ידוע שגוף ונפש חד- הם ופרופ' רונאל שדאג לפמפם בנו את הגישה השלילית שלו הוריד את סיכויי להקלט גם בדרך של הפריה, כך אני מאמינה.
    מעבר לכך, זה חסר מקצועיות לומר לאישה שלא תוכל להכנס להיריון טבעית, ובצורה שהוא אמר זאת- כל כך חד משמעית, הוא יצא ממש קטן...

אני מאוד חושבת שבתהליך כזה, שדורש גם כוחות פיזיים וגם נפשיים חשוב שיעמוד לצדך רופא שמאמין ביכולות שלך, הפיזיות והנפשיות, שיתמוך וישאר חיובי ותומך לאורך הדרך.
    לצערי, זה לא היה כך עם רונאל.

חושב לציין באותה הנשימה שהרופאים האחרים מהמרכז להפריה חוץ גופית באסף הרופא היו אנושיים ומקצועיים, האחיות במרכז מקסימות ובכלל נעים שם.
    חבל שמנהל המרכז לא לומד מכפופיו על התנהגות אנושית ואמפתית למטופלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי זה הרופא הזה?

מירי
    27/08/2013

לאיזו קופת חולים הוא שייך? את יכולה לתת יותר פרטים. מזעזע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שאת טועה בובה...

עדנוש29
    28/08/2013

קודם כול למה מי את שתשמיצי ככה רופא בפומבי ועוד על כלום..תאכלס הוא לא אמר או עשה משהו חריג איתך..אני חמודה שלי נתקלתי פעם ברופא שבמפורש אמר לי בפנים "אמא את לא תהיי לעולם" יש לציין שכן נפגעתי אבל לא רצתי והשמצתי אותו ברבים , פשוט ניגשתי למזכירה והחלפתי רופא...ועובדה יש לי כבר ילדה בת 4 בבית +אני בתחילת הריון חדש.. מה שאת עושה זה עוגמת נפש לאותו רופא וכדאי מאוד שתמחכי את השרשור הזה שלך כי עם הוא יראה הוא יכול גם לתבוע אותך על הוצאת דיבה חמודה...וחוץ מזה פה זה לא הפורום להשמיץ רופאים פה זה פורום שרופאים עונים על שאלות ותאמיני לי לא יהיה להם נעים לקרוא את מה שרשמת על עמיתם לעבודה וגם לא יעניין אותם לקרוא את זה...שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא מקסים, עדין ומקצועי

אירה קופל
    16/12/2013

אחרי שהתאכזבתי מרופא מסויים, התחלתי בטיפול אצל פרופסור רונאל.
    עכשיו, אחרי 2 ילדים אני יודעת שאין מקצועי ממנו. תמיד קיבלתי אצלו יחס עדין, ובסובלנות הוא ענה על כל שאלה ודאגה שהיו לי. אין מרוצה ממני על הליווי המקצועי שהוענק לי. וקחו בחשבון שרונאל הוא מהרופאים המובילים בתחומו בעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את משמיצה???

תהילה
    17/12/2013

על כל רופא יש יתרון וחסרון. למה מה את חושבת שכולם מושלמים??
    חוצפה כזאת. הכי קל להשמיץ.
    את לא הסתדרת איתו ולך לא הייתה כימייה איתו אבל זה לא אומר שגם לאחרות זה ייקרה.
    גם על הרופא הכי נחמד ומקסים יש דברים פחות טובים להגיד אז תעשי לנו טובה ותמשיכי הלאה ושיהיה לך בהצלחה בהריון . אבל חלאס, לא להשמיץ! זה לא נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה שלי זה לדניאלה כמובן

תהילה
    17/12/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשביל אחרות הוא מלאך! אז לא להכליל

שיר
    17/12/2013

בבקשה לא להכליל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמצת רופא

דנה
    18/12/2013

כל רופא רואה את התמונה אחרת,
    אני פגשתי הרבה רופאים מהתחום ולכולם דעה שונה אופטימית יותר ופחות,
    בסוף הלכתי עם מי שנראה לי שהסיכוי אצלו להריון הוא הגדול ביותר...והנה.!
    חבל סתם להשמיץ,זה לא שהוא רצה לרעתך כך הרופא ראה את המקרה וגם לי אמרו דברים לא פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו