תוצאות אחרונות קצת מוזרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות אחרונות קצת מוזרות
    עדנוש29
    27/08/2013

שלשום פרוגסטרון 12 , אסטרדיול 377 ובטא 455...היום פרוגסטרון 21.44 , אסטרדיול 639 , בטא 1288 זה לא יותר מדיי בטא? זה יותר מהכפלה בהרבה אומר משהו? אני מקבלת זריקות גסטון משלשום וביומיים הפרוגסטרון עלה לי ב 9 יחידות זה בסדר? לבדוק בטא ופרוגסטרון גם בעוד יומיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות אחרונות קצת מוזרות - תגובה

פרופ' שחר קול
    27/08/2013

לא ברור מה הן יחידות המדידה של אסטרדיול ופרוגסטרון, לכן קשה להתייחס למספרים בלבד.
    מציע לבצע א.ס. בעוד כ - 3 ימים כדי לזהות כמה שקי הריון יש ברחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך תשובה...

עדנוש29
    27/08/2013

אסטרדיול 639 pg/ml , פרוגסטרון 21.44 ng/ml .... אני מוזמנת ליחידה לאולט' רק ב 11/9 שזה בעוד שבועיים אני יכולה סתם לקבוע טר לרופא נשים לבצע אולטר'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך תשובה... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/08/2013

תוצאות מצוינות אין חשש מעליית הפרוגסטרון,בצעי אולטרסאונד עוד מספר ימים כדי לאשר הריון תוך רחמי ואת מספר שקי ההריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות???

עדנוש29
    28/08/2013

ש 2 העוברים נתפסו? כי בהתחלה הבטא עלתה נורמלי 147 הראשונה, השנייה 450 לאחר 3 ימים, ועכשו אחרי עוד יומים 1288 זה יותר מהכפלה העם יש מצב שיש שם 2? קבעתי טור ב 2/9 לרופא נשים בכול מקרה לראות מה קורה שם בכלל..ויש לי גם מחר טור לבטא ופרוגסטרון עם אסטרדיול..לפי החישוב שלי מאתמול מ 1288 מחר אמור להיות סביב ה 3000?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות??? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/08/2013

האפשרות של הריון תאומים בהחלט קיימת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו