צריכה עזרה עם גונל F

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה עם גונל F
    שני
    28/08/2013

שלום לכל מי שיכול/יכולה לעזור.
    עד כה עברתי הזרעות עם אוביטרל וכעת אני אמורה להתחיל שימוש עם גונל F ואוביטרל מיום 5 למחזור להזריק 5 ימים גונל 75 ואוביטרל לביוץ).
    איך עובד התהליך הזה? מיום 5 למחזור כל ערב להזריק גונל עד היום ה 10 למחזור וביום 11 בערב להזריק אוביטרל? ומה לגבי מעקב זקיקים בדיקות דם?
    אודה למי שעברה את זה או מכירה איך זה אמור לעבוד שאהיה מוכנה לזה.
    יש לי מרשמים אבל הרופא אמר לי פשוט מהיום ה 5 להזריק גונל לחמישה ימים.. רוצה להיות מוכנה נפשית.
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה עם גונל F

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי זה הרופא הזה?

מנסה
    28/08/2013

לא שמעתי על הזרקת גונאל ללא מעקב זקיקים הכולל US ובדיקות דם. חייבים לראות איך המינון משפיע על הזקיקים שלך ורק לאחר שהגודל ותוצאות בדיקות הדם מתאימות מקבל הרופא החלטה על תזמון הביוץ בעזרת האוביטרל. אני הייתי יוצאת קשר עם הרופא בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן עם מעקב זקיקים ו US

שני
    28/08/2013

רציתי לשאול אותך אם את עברת את זה, לגבי הזריקות, חמישה ימים ברצף זה לא כואב? מה מרגישים עם גונל F

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאגי

מנסה
    28/08/2013

ממש לא כואב, ה״עט״ של הגונאל מאוד ידידותית וקל להסתדר איתה והמחט ממש עדינה. אני הזרקתי 6 ימים (אם אני לא טועה) וביום השביעי אוביטרל ולמחרת הזרעה. שיהיה המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב זקיקים ואיקקלומין

שירית
    14/12/2013

שלום
    אני בת 34, אמא לילד בן 3 מהריון טבעי (עם איקקלומין בלבד במחזור השני), כעת 10 חוד' של נסיונות להריון שני ללא הצלחה מתוכם 4 מחזורים בהם נטלתי איקקלומין ועשיתי מעקב זקיקים. ע"פ הרופא המטפל- פרופיל הורמונלי תקין, מחזור ביוצי תקין לפי המעקבים.. הרופא ממליץ כעת על זריקות 5 ימים והזרעה.. חוששת קצת מכל הנושא. האם יש שלב נוסף לנסות לפני? האם הזרעה יעילה ללא הזריקות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה עם גונל F - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/08/2013

שני שלום
    כוונת הרופא שאחרי חמישה ימי הזרקה יש לעקוב באמצעות אולטרסאונד ולעיתים גם בדיקת דם אחרי התגובה השחלתית שלך ובהתאם להתאים לך את הטיפול עד להתפתחותו/תם של זקיקים בשלים ואז תינתן לך זריקת אוביטרל שתשרה את הביוץ המיוחל ,והרופא יכוון אותך למועדי קיום יחסים או הזרעה על מנת למקסם את סיכוייך להרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונה

מנסה
    15/12/2013

את אמורה להתחיל להזריק רק בהוראת רופא ורק אחרי ביצוע בדיקות דם, לאחר מכן עושים מעקבים על מספר ימים ובהתאם לתוצאות אולטראסאונד ובדיקות דם יורו לך עד מתי להמשיך ומתי יגיע הזמן להזריק אוביטרל ולבצע הזרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו