תוצאות מהיום...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות מהיום...
    עדנוש29
    29/08/2013

לפני יומיים אסטרדיול 639 pg/ml , פרוגסטרון 21.44 ng/ml, בטא 1288 ...
    היום אסטרדיול 657.59 pg8ml , פרוגסטרון 23.63 ng/ml , בטא 3318.2 ... אני לא מרוצה מרמות הפרוגסטרון זה לא עולה מספיק טוב ואני עם זריקת גסטון פעם ביום 50 מ''ל.. והבטא שוב יותר מהכפילה את עצמה..אולי עדיף להמשיך עם הקרינון בכול זאת? כי מיום ראשון ועד יום שלישי עדיין לכחתי קרינון בנוסף לגסטון והערך עלה ב 9 יחידות ופה ביומיים האחרונים הפסקתי עם קרינון והוא עלה רק ב 2 יחידות? אני מפחדת לאבד את ההריון הזה מצדי להוסיף עוד גסטון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מהיום...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות מהיום... - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/08/2013

רמות הפרוגסטרון מצוינות ואין צורך יותר לחזור עליהם,תמשיכי לפי הטיפול שהומלץ לך הוא די ויותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך רמות הפרוגסטרון מצויינות??

עדנוש29
    30/08/2013

עם פה בכול ההודעות של נשים שרק נקלטו לכולן הפרוגסטרון מעל 60 ואפילו מגיעות ל 160 ואצלי רק 23 ועולה ממש לאט... יש לצין שבפברואר נפל לי ההריון אחרי שבוע שבו גם הכפילה הבטא מאוד יפה אך הפרוגסטרון הגיע עד 28 וזהו פטעום כאביי גב תחתון ודימום מאסיבי...ופה רק 23...מצטערת אני כולי בפחדים מפחדת לאבד גם את ההריון הזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך רמות הפרוגסטרון מצויינות?? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/08/2013

אחה הם ערכים רצויים ופיסיולוגים,מה שציינת בהערתך מדובר בכרכים מוגזמים הרבה מעל הערכים הפיזיולוגים הנחוצים להתפתחותו של הריון תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו