מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב הפלה? הריון כימי?קרן29/08/2013
האמת שאני די מיואשת, אז אשמח אם תוכל להאיר את עיני.
בת 37- 2 הפלות (הראשונה גרידה השניה ציטוטק שק הריון ריק) ואחרי ההפלות – 3 חודשים של הריונות הריונות כימיים קצרים.(אין לי קרישיות יתר והיסטרוסקופיה חזרה תקינה, ויש לי גם 2 ילדים ככה שהקרי וטיפ כנראה תקין)
החלטתי ל"תעד" את ההריונות הכימיים כי לדעתי הריונות כימיים אחרי 3 הפלות רצופות זה לא תקין.
מחזור אחרון 27.7- שבוע 4+5
יואב 11- 21.8- בטא 43
25.8- בטא 180 ( הכפלה יפה אבל כשהיה הריון תקין הבטא יותר הוכפלה)
29.8 (היום) - בטא 500- הבטא לא הוכפלה כמו מקודם- האם ההריון החל שוב לסגת?( בהריונות התקינים שלי הבטא הייתה ממש גבוהה והכפילה את עצמה הרבה פעמים תוך 24 שעות )
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שוב הפלה? הריון כימי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013בין הבדיקות שכדאי לבצע הייתי מוסיף צילום רחם לשלול פתולוגיה חצוצרתית (הידרוסלפינגס-במקרה הנדון חד צדדית)העלולה להוות רקע להפלות ולבעיות השתרשות ברחם,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ...שאלה קטנה
קרן30/08/2013אכן ב2 הפלות היה ביוץ מהשחלה הימנית....
משום מה תמיד היא מבייצת...ההפלה הנוכחית אין לי מושג עעדיין.לפני כל הסיפור היה לי אפנדיציט נמקי והיה לי באלגן בבטן בגלל זה. יש מצב שהדבר פגע לי בחצוצרה.?
כל ההריונות לא היו מחוץ לרחם. האם פגיעה כמו שרשמת בחצוצרה יכולה לגרום להפלות.?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד תוספת
קרן30/08/2013בהפלה ה3 לא הספקתי ללכת לרופא כי היא הייתה טבעית אז אין לי מושג מאיזה שחלה.
לגבי הנוכחי אני אברר.
גם הריון כימי אחד היה מהשחלה הימנית ןהשאר אני לא יודעת.
אחרי 2 הפלות עברתי גם היסטרוסקופיה-אי אפשר לראות את הבעיה בהיסטרוסקופיה?
תודה לך. אני ממש מיואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופ...שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/08/2013אכן קיומה של חצוצרה חולה המכילה נוזל בתוכה מגביר במידה משמעותית את הסכנה להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)