שאלה מעניינת על פרוגסטרון...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה מעניינת על פרוגסטרון...
    עדנוש29
    02/09/2013

אני רוצה ברשותכם לדעת מה התפקיד של פרוגסטרון בהריון? ומה התפקיד של האסטרדיול? ולמה זה מסוכן עם הפרוגסטרון נמוך מתחת ל 20 ng/ml בהריון? העם בהחלט יכולה לקרות הפלה בגלל חוסר פרוגסטרון בגוף האשה ההרה? הודה לכם על תשובה מדוייקת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מעניינת על פרוגסטרון... - תגובה

פרופ` דוד בידר
    02/09/2013

הפרוגסטרון מופרש מהזקיק לאחר הביוץ ויש לו תפקיד בשינוי רירית הרחם ובהשרשה.
    כמו כן הוא גורם לשרירי הרחם להיות במנוחה.
    בדרך כלל נדיר שיש חוסר פרוגסטרון לאישה שבעקבותיה תיגרם הפלה.
    לא יודע מי אמר לך שפחות מ 20 זה מסוכן.
    אם ההריון תקין אז בדרך כלל תמיד הפרוגסטרון ברמה מספקת ואם ההריון לא תקין רמת הפרוגסטרון נמוכה ולא תעזור שום תוספת.
    הטיפולי הפריה אנחנו נותנים פרוגסטרון בגלל הטיפולים התרופתיים שניתנים לפני השאיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תגובה לתגובתך..

עדנוש29
    02/09/2013

אז זה מה שקורה אצלי הבטא מכפילה סבבה את עצמה הכול טוב ויפה האסטרדיול בסדר ורק הפרוגסטרון שלי צולע התחלתי את ההריון עם פרוגסטרון 12 אמרו לי להפסיק את הקרינון ולהתחיל רק עם גסטון פעם ביום של 50 מ''ל , אחרי שבוע שככה הזרקתי כול יום גסטון (יש לציין האחות מזריקה לי) הפרוגסטרון עלה ל 23 ואחרי זה תוך יומיים צנח ל 18 .. אז עדיין זה אומר שההריון לא בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו