איףףףףףף ירדה לי אבן מהלב!!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איףףףףףף ירדה לי אבן מהלב!!!
    עדנוש29
    02/09/2013

מאתמול אני כמו רוח רפאים מסתובבת כי חשבתי שמשהו קרה להריון...אתמול בטא 9157 והיום 15121 ואוווו אני בשוק עלה יותר ממה שציפיתי ביום אחד... זה ניראה כמו הריון תאומים אולי? אהה והפרוגסטרון אתמול היה 18 והיום 20 ממש משחק איתי משחקים עולה יורד התקף לה יעשה לי..טוב אז זהו אני לא בודקת יותר בטא נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדנוש הסרת לכולנו אבן מהלב

חסוי
    02/09/2013

שיהיה לך מזל טוב ובשעה טובה תהיי רגועה זה חשוב!!!:)))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמה, כולנו דאגנו יחד איתך

שירה
    02/09/2013

העיקר שהכל בסדר חמסה חמסה חמסה. הדאגת אותנו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריגשתן אותי..

עדנוש29
    03/09/2013

תודה רבה בנות.. לא ציפיתי שיש כאלה שעוקבים אחריי חחחחח הייתי אצל רופא נשים אתמול הוא בקושי הסכים בכלל לבדוק אותי כי אמר שעדיין לא שיחררו אותי מהיחידה שבה אני מטופלת עשה לי אולטרסאנד מה זה מהיר ממש 2 דק' הראה לי שק הריון בתוך הרחם וזהו ואמר לי "לא לבוא אליי עד שלא ישחררו אותך מ ivf ... טוב עכשו אני רגועה יש שק בתוך הרחם, ניראה לי שאחד כי הוא לא בדק טוב יעני הוא ישר ראה אותו אמר כזה מהר הנה הכול בסדר וזהו.. תודה רבה לכולםם לרופאים ולבנות לכולםםם פה על התמיכה מה הייתי עושה בלי הפורום הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו