גונל שהוזרק באיחור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גונל שהוזרק באיחור
    מירי
    26/03/2008

שלום רב! אני מתחילה שבוע הבא הזרעה חמישית [שתים היו על המחזור החודשי ] אני מזריקה גונל 112.5 בדר"כ אני מזריקה בשעות קבועות בין 18:00:19:00 ואתמול יצא לי להזריק בשעה 21:00 האם ההשפעה של הזריקה תזיק? בעבר שקיבלתי גונל ההאסטרדיול עמד בפעם אחת 1900 ובפעם השניה 3400 ,אולם אחרי שהזרעה השניה נכשלה וגילו 2 ציסטות ,קיבלתי מרסילון ודימומים [הפרשות שחורות] ואני ביום החמישי של הגונל ,האסטרודיול עומד על 600 בלבד? עד יום חמישי התבקשתי להזריק ולהגיע לאוטראסאונד ,האם ביומים באלו של הזריקות האסטרודיול יכול להגיע לרמה גבוהה של אסטרודיול? למה פתאום בין הזרעה להזרעה יש ירידה ,עליה באסטרודיול ? הזרעה זו היא תהיה אחרונה ואני מקווה שאעבור אותה בהצלחה ולא אצטרך הפריות.האם בין הזרעה להזרעה הסיכוים עולים מבחינת אחוזים או שעומדים על 20אחוזים בלבד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גונל שהוזרק באיחור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    28/03/2008

הגוף מגיב מפעם לפעם שלא כצפוי. אבל יש בהחלט סיכוי שאם תמשיכי להזריק, יתפתחו הזקיקים ורמת ההורמונים תעלה. הסיכוי של כל מחזור טיפול נשאר כ 20%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו