תודה תודה תודה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תודה תודה תודה
    קרן
    07/09/2013

וואו, אני לא יודעת מאיפה להתחיל... בתודה ענקית שמתגמדת לעומת כל מה שקיבלתי בפורום המדהים הזה, הידע והניסיון של הרופאים המדהימים והתמיכה מהבנות המקסימות...
    לפני חודש וחצי בשעה טובה ילדתי את בני הראשון לאחר שנים של ציפייה, עברתי 13 טיפולי IVF (בלי קשר להזעות לפני ולניסיונות טבעים שלנו...) במהלכם היתה הפלה, הרבה דמעות, שאלות, ניסיונות, פרוטוקולים, בדיקות, הרבה תקווה ואמונה וכמובן אתם!!!
    הייתי מאוד דומיננטית בפורום במהלך הטיפולים ואפילו בהריון שאלתי כאן את השאלות, התשובות שקיבלתי מהרופאים ממש הצילו אותי ולא רק הרגיעו. פעמים רבות שינו לי פרוטוקלים ועשיתי בדיקות בהתאם להמלצתכם, כך שהילד המדהים והמושלם שלי (בן פורת יוסף :-))נמצא איתי גם בזכותכם!!!
    רופאים יקרים, אתם עושים עבודת קודש!!!! הלוואי והייתה לי דרך להחזיר לכם על כל הטוב והתמיכה שקיבלתי מכם.
    בנות יקרות שלי, בבקשה להאמין שזה אפשרי ובע"ה (ובעזרת הרופאים ובעזרתכן) זה יקרה לכל אחת מכן, כל דבר בזמנו, גם אם עוברים דרך לא פשוטה וארוכה... ברגע שאתן מחזיקות את האוצר הזה בידיים הכל נשכח כלא היה!!! זה שווה את כל האכזבות והדמעות....
    אני מחזיקה אצבעות לכולכן ומתפללת שכל אחת תזכה בדרך הקלה והמהירה להיות אמא.
    אני כותבת שורות אלה ומתרגשת עד דמעות.
    שתהיה לכולנו שנה טובה ופוריה ושפע של בשורות טובות ואמן אמן אמן כל אחת תקבל את מבוקשה.
    אוהבת באמת את כולכם ותודה ענקית לרופאים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה תודה תודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה מרגש לשמוע ומחזק מזל טוב

נועה
    07/09/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מרגש לשמוע ומחזק מזל טוב - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/09/2013

תודה על הכרת התודה והאמונה והכוח שאת מעניקה לבנות שזקוקות לעידוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו