מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Ivf בביוץ טבעינועה07/09/2013
שלום דר.
עוד לא מצליחה להגיע ל ivf ראשון כל פעם מעיכוב אחר, צריכה להוציא פוליפ קטן מהרחם
כדי שלא יפריע להשרשה, ופשוט לא מצליחה למצוא רופא טוב ופנוי במיידי שעובד עם הקופה שלי.
עכשיו הדילמה היא האם במקום לבזבז עוד שני מחזורים, לעשות ivf אחד עם הפוליפ, הוא רק 9 ממ,
ואני חושבת לנסות בביוץ טבעי רק עם אוביטרל, מה דעתך ?
א. כי לא הספקתין להתחיל הורמונים בזמן. חשבנו שאעשה היסטרו.
ב. כדי לראות את איכות הביציות שלי בטבעי.
ג. להימנע מהורמונים עוד קצת זמן.
ד. בעיקר הפחיד אותי לשמוע שהורמונים לרוב מבטלים את הביוץ הטבעי אח,,כ עד כשלושה חודשים ! ממש מזועזעת מזה. אז להתחיל לפני שמדכאים את המערכת כנגד הטבע.
השאלה היא האם זה לא יהיה בזבוז של ivf אחד, ייחשב לכל דבר,ושל כסף כי התרומות מחו,,ל יקרות מאוד וגם הטיפול יעלה לי כמעט אלפיים ש״ח באסותא. וכל זה בשביל ביצית אחת בלבד שאין לדעת מראש מה איכותה, במיוחד לאור גילי המופלג 42.
או האם זה יהיה יותר חכם להתחיל דווקא עם הורמונים בפרוטוקול קצר של מעט מדכא פלוס הורמון ולראות איך הגוף שלי מגיב בכלל (רזרבה נמוכה) ולפי זה אח״כ להחליט אם ללכת על טבעי או חצי טבעי, אם הגוף יוכל בכלל לחזור למצב טבעי אורי המדכא וההורמונים ?
סליחה שיצא ארוך,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Ivf בביוץ טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2013הייתי ממליץ לך לפעול ולהתנהל בהמלצת הרופא המטפל שלך ולא לנקוט בגישה עצמאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאה השאירה לי את ההחלטה ואשמח
נועה07/09/2013לשמוע את דעתכם לגבי הכדאיות של לנסות מחזור טבעי בלי הורמונים בהתחשב בגילי, וברזרבה נמוכה. האם כדאי לנסות למרות הימצאות הפוליפ הקטן. כדי לא לפספס עוד שני מחזורים. אשמח לדעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הרופאה השאירה לי את ההחלטה ואשמח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/09/2013לטעמי יש לטפל בפוליפ ולהוציא אותו,ולאחר מכן לנסות מחזור טיפולי בהשראת ביוץ מתוך מטרה להפיק מספר ביציות,אחרי הכול יותר ביציות יותר עוברים יותר סיכוי להרות ,ומבחינה זו הטיפול במחזור טבעי הינו ברירת מחדל שהטיפול האחר נחשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)